Jag ♥ magasiner !

Allmänt


Dagens idag blev linne By Malene Birger, tunika River Island och jeans Zara.

Idag har jag suttit i fåtöljen och myst med mina blader en låååång stund och det är bland det mest inspirerande jag vet !  Och det känns så klart extra kul att bläddra i ett magasin som jag varit med att skapa 🙂

Jag riktigt längtar till Kamille Mor & Barn står i butikshyllorna och jag ser verkligen fram emot feedback från er läsare. Så – löp & köp på tisdag och skriv sen till mig ! 😉


I onsdags landade ett nytt nr av Kamille tillsammans med en interiörbilaga & Kamille Mor & Barn i min brevlåda så det betyder att ni som abonnerer på Kamille får Kamille Mor & Barn i posten ! (ni andra hittar det vid sidan om Kamille i butiken fr.o.m. tisdag).

   
När JIG kom hem från Sverige fick jag några favorit blader i påskpresent tillsammans med svenskt gott godis. Och som ni ser så gillar Johanna Kamille Mor & Barn, hon älskar att bläddra i det och titta på sig själv 😉

Nej, nu ska jag ta tag i det vanliga kvällsfixet (hänga tvätt, diska/plocka undan..) och sen väntar sköna sängen på mig och idag tror jag att dagen avslutas med lite läsning i Passion for business. Men innan jag loggar av :  TACK !! för alla fina kommentarer jag får, ni inspirerar mig och får mig att längta efter en ny bloggdag imorgon ! 🙂

Godnattkram!  ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Jag ♥ magasiner !”

 1. Ann-Louise says:

  Hälsningar från Sthlm.

  Önskar vi kunde köpa Kamille i Sverige också då skulle jag göra det! Ni har det sååå fint i er våning och man blir inspirerad när man tittar in hos dig. Johanna är så söt också!

  Kram från Ann-Louise

 2. Kristine says:

  God morgen!!! For en kjekk blogg. alltid noe som inspirere meg. Jeg abonnerer på Kamille, så da har jeg noe X å vente på!! Takk for ditt tips! Ha en flott dag! Her er det helt stilt på sjøen. Nydelig å våkne opp til 😀 Klem

 3. cathrine says:

  God morgen!

  Jeg kjøpte Kamille mor&barn i går og bare elsker det!Så herlige tips fra deg!Rommet til Johanna er bare vidunderlig,tydelig at d bor en liten prinsesse der:)

  Klemklem fra Cathrine

 4. Emma says:

  Tack för en inspirerande och läs värd blogg! (:

 5. Sessan ☆ says:

  Eftersom jag alltid "higer" efter barn inspiration ser jag STORT fram emot mor & barn bilagan i morgon AnnaStina!! Du skall få höra vad jag tycker också ;D

  Läste hemma hos reportaget om dig på Fjället nu, var jätte fint även om man tycker man redan sett det eftersom jag läser bloggen fniss

  Hoppas du får en mysig vecka vidare

  Fånga dagen Darling

 6. TUSEN TACK för era FINA kommentarer som lyser upp min kväll ! 🙂

  Cathrine-

  Nu blir jag helt rörd ! du är den första som ger mig feedback på Kamille Mor & Barn ! Tusen, tusen TACK !!!! Å tack vare dig så fick jag en fantastisk avslutning på påsken nu ! 🙂 🙂 Klem ! 🙂

  Önskar er alla en FANTASTISK vecka ! KRAMAR!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *