Jag älskar accessories!

Allmänt

168397-949
Bild tagen för 2 minuter sen i spegeln på sovrummet. En spegelbild med andra ord.

Mitt hjärta ÄLSKAR att sitta och leka med mina halsband. Hon drar dom över huvudet och sitter med dem runt halsen och sen drar hon av sig det igen och sen på igen… så där kan hon sitta och hålla på hur lääääänge om helst och det är så sött.

Själv ÄLSKAR jag också smycken. Det är de som gör det "lilla extra" till den outfit man har på sig. Jag shoppar OFTA nya smycken i stället för en ny topp för ett nytt snyggt halsband gör att basic toppen blir "som ny"! 🙂

Jag rekommenerade ofta mina kunder i butiken att shoppa sig ett nytt glittrigt smycke till festen de skulle iväg på framför att köpa en topp i lite "sista minuten panik". Bättre då att ta på sig en topp som redan hänger där hemma men förgylla den med ett nytt smycke! 🙂

Idag kommer mina dagens tips att handla om just accessoarer för det är precis som Victoria Beckham säger i sin bok "that extra half an inch":

"Find a woman who doesn´t love accessories! They´re like toys for grown-ups, aren´t they?"

Vi har en lite speciell start på dagen jag och sessan för hon vill inte sova men är jätte trött vilket innebär att vi inte kommit så långt ännu… Ska göra nytt läggningsförsök ny. Sen en dusch.!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Jag älskar accessories!”

  1. Angel says:

    Så söt liten body hon har på sig

  2. AnnaStina says:

    Tack söta! Den shoppade jag i Stockholm och hon fick den i 1 års present. Det var faktiskt första dagen hon hade på sig den idag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *