Jag älskar att jobba!

The story of my life.

168397-1707
Här jobbar jag för fullt i min butik Gizmo & Co (hade den 2002-2007). På bilden står jag och säljer jeans till min söta kund Trine-Lise. Bilden är från 2004.

Nu pågår nattning här men jag ville bara tala om att jag har haft en härligt effektiv jobbdag som har gett mig SÅ mycket energi! Gud vad det är KUL att jobba! 🙂 Tänk – det har jag ALLTID tyckt! Från det jag var 14 år och började jobba extra på H&M så har jag tyckt att det har varit ett nöje att jobba för det är så himla härligt att få prestera 🙂  Och i det jobb jag har nu, som "interiörkonsulent", så får jag ju förmånen att direkt se ett resultat också eftersom jag gör om en miljö till något annat än det var….!  Det är underbart!

Vi har lyxat med Mc.Donalds middag här hemma i kväll och nu ska jag sätta mig och softa med Aftonbladets söndagsbilaga. Ska bli riktigt skönt att landa i soffan efter den här dagen. Jag ska föresten göra iordning paketen till er som skrev till mig förra fredagen i kväll också ska jag jobba lite mer… ska bl.a. göra några tavlor.. Men som sagt – först SOFFAN! 🙂

Hoppas att du har haft en lika givande dag som mig!? 🙂

Kategori: The story of my life. | 23 Comments

23 responses to “Jag älskar att jobba!”

 1. Lia says:

  vore superkul att se bilder på interiörjobbet – men förstår givetvis om du inte kan visa. det är ju inte dina rum utan din arbetsgivares =)

  själv ska jag smyga ner till 7/11 på hörnan och ta lite nattgodis. farligt farligt.

 2. Rebecca says:

  varför stängde du affären?

 3. Lissan says:

  ÅH! Jag håller med ovanstående inlägg! Det hade vart kul å få se! Hoppas din kväll var härlig Anna Stina!

 4. Mjuk says:

  Åh, vad härligt! Beundrar din glöd! Skulle så gärna vilja besöka din butik! Jag hoppas på att du kommer kunna öppna en ny Gizmo i framtiden ;-D

 5. AnnaStina says:

  Lia-
  Vad kul att du är nyfiken och vill se 🙂 men det är ju som du skriver: det är inte mina rum utan min uppdragsgivare så jag visar inte något om det inte är okej för dom. Så vi får vänta och se när allt är klart..! 😉
  Nattgodis låter hur gott som helst. Själv mumsar jag i mig lite choklad.. Gott! Önskar dig en mysig kväll! Kram 🙂
  Rebecca-
  Tyvärr gick min älskade butik inte att kombinera med min älskade Johanna p.g.a. att jag byggt upp butiken med en ovanligt personlig service som inkluderade mig själv. Så när jag inte var där så fick det konsekvenser.. Men ! en dag ska jag starta på nytt igen i någon form! 🙂 Var sak tar sin tid….! Kram 🙂
  Lissan-
  Jag vill som sagt jätte gärna visa men kan inte lova att det passar att jag gör det. Vi får se vad min uppdragsgivare säger om den saken den dagen då jag är klar 🙂 Kul i alla fall att du vill se! 🙂 Min kväll har varit super härlig och det hoppas jag att din också har varit! Kram 🙂
  Mjuk-
  Tack snälla du! 🙂 Min plan är att starta upp “Gizmo & Co” i någon form igen och jag längtar till den dagen kommer. Men fram till dess så är mitt fokus på min dotter, var sak tar sin tid.. :)När jag öppnar igen så får du komma på besök i min butik! 🙂 Kram! 🙂

 6. Ragnhild S.E says:

  MEN DER ER JO DEN VESKA!!!!!!! KJÆRE….

 7. peak oil says:

  How are You visit that website regarding oil crisis See You

 8. chat says:

  Great! Thanks for post

 9. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 10. We should be very careful in riding the vehicle and the vehicle have to be given for the service once in 6 months.

 11. sesli chat says:

  good quality post thanks

 12. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 13. I love this nice website! Look at this helpful news about Egypt property and Property in egypt Thanks!

 14. video izle says:

  good quality post thanks

 15. Don’t Pay For Links To Your Site Join Us And Get Free Website Links Engleza Online.http://www.optimizare-site-google.info

 16. spy gadgets says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? I get lot of traffic on those websites escpecially spy gadgets and Hidden Camera. Bye bye

 17. homepage says:

  Hi everyone, This web site is outstanding as well how the matter had been expanded. I like a few of the responses as well even though I would prefer all of us keep it on the subject in an effort to add importance to the issue.

 18. turkko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Take a look at my blog turk ko.

 19. this is what i needed man, order meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]order meridia[/url], http://meridia.groupsite.com order meridia, cfto,

 20. zofwsqghl says:

  6n5pYM oannrkeptlew, [url=http://kgvnwazbobzc.com/]kgvnwazbobzc[/url], [link=http://ozdgkgorrhip.com/]ozdgkgorrhip[/link], http://kmistfxcunuw.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *