Jag älskar att vara kreativ!

Allmänt

168397-1229
Jag och mitt hjärta tidigare i em på väg ut. JIG var hemma på blixvisit och fick vara fotograf. Jag har på mig basic topp från Filippa K, klänning från Juicy Couture och strumpbyxor från Wolford. Johanna har på sig body från Bonpoint, Hello Kitty cashmere tröja, byxor från PO.P och skor från Converse.

Oj, vad tiden bara försvinner ibland. Sitter med mamma i telefon och upptäcker att klockan närmar sig 19.30 och jag inser att jag inte har bloggat på mååånga timmar så nu är det hög tid!

Idag har jag fått en "inspirations kick". Var nämligen och tittade på det där "jobbet/uppdraget" jag nämnde tidigare idag och det känns bara hur kul som helst. Kände direkt hur kreativiteten flödade. Kan ge er en liten "hint" om att det handlar ett inredningsuppdrag. När jag börjar tänka på ett prosjekt, så som det jag tittade på idag, så kan jag inte sluta.  Jag bara älskar att tänka fram kreativa lösningar och får massa inspiration av att titta i blader, kataloger, böcker etc. Å vad roligt! I kväll ska jag påbörja arbetet med att ta fram ett förslag till uppdragsgivaren. Sånt här älskar jag att hålla på med! 🙂

Nu ska jag göra ett nytt försök att ge min lilla sessa gröt här, förra gången skakade hon bara på huvudet och var inte ett dugg intresserad vilket är ytterst ovanligt. Så nu mumsar hon på lite köttbullar och banan istället. Men jag ska som sagt göra ett nytt gröt försök för med gröt i magen sover hon bäst & längst.

Snart är det ju dags för kvällens Idol och idag är det tjejernas tur så jag hoppas på Miss.Picasso! 

Efter mat & bad & nattning ska ni få se ny H&M Trend shopping 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Jag älskar att vara kreativ!”

 1. erica says:

  Ååh så roligt! Grattis =)

 2. AnnaStina says:

  Tack snälla du! 🙂

 3. oil crisis says:

  How are You have a look at my page abour Bye Bye

 4. sikis izle says:

  Great! Thanks for post

 5. LN46C650 says:

  Very good points you wrote here..Great stuff…I think you’ve made some truly interesting points.Keep up the good work.

 6. I love Your nice website! Read that fascinating infos about Egypt real estate and Property in egypt Bye bye!

 7. videoizle says:

  Great! Thanks for post

 8. my blog says:

  Resources such as the 1 you brought up here will be quite beneficial to myself! I will certainly publish a website link to this web page on my blog. Read my website visitors will find that extremely helpful.

 9. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Visit my website turk ko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *