Jag älskar blommogram!

Allmänt

168397-1902

Så här såg vår ytterdörr ut när jag och min prinsessa kom hem i kväll!  🙂

Men det visste jag redan för när vi var på väg ut på vår tur runt kl. 17 så håller vi på att krocka med en mann nere i porten (vi har en vagnbod inne på gården så vi kom därifrån) och det första han säger är "Nejmen är det inte Anna-Stina?!"   sen säger han: "Jag känner igen dig från din butik!".

Eftersom jag mer eller mindre "bodde" i min butik då jag hade den (jobbade jämt!) så fick jag alltid alla blommogram levererade dit för alla som känner mig visste att det var ingen idé att skicka dem hem till mig för då skulle blommorna hinna dö före jag var hemma 😉 Så – det innebär att denna mann har levererat  X antal blommogram till mig genom åren och så även idag!

Jag tyckte det var lite kul att han kände igen mig! 🙂 Han sa att han precis hängt blommor på min dörr och jag blev såklart super nyfiken men eftersom jag precis fått Johanna på plats i vagnen så kunde jag inte gå upp… Så istället fick jag längta hem hela tiden vi var ute för jag bara älskar att få blommogram! 🙂

image1903
Här ser ni vad jag fick… Fantastiskt vackra röda rosor + choklad..

TACK min JIG! Jag älskar dig!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Jag älskar blommogram!”

 1. Anonymous says:

  Visst är blommogram fantastiskt,och vad romantiskt du fick.Lucky u

 2. Vilken underbar man du har !!!

 3. AnnaStina says:

  Angel-
  Ja, blommogram är de bästa! 🙂
  Mamma till två små pojkar-
  Ja det har jag 🙂

 4. Vackert :=)
  en mamma som du är helt klart värd alla vackra ting.
  så mysigt kika in på din fina blogg.

  Ha en fin torsdags kväll 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *