Jag älskar fredagar!

 Morning darlings!

Sedan igår bjuder lilla J på en ny morgonrutin här hemma som innebär att hon stiger upp, utan att väcka mig, och går in i vardagsrummet och slår på en dvd. Gissa om hon är stolt!!! och gissa om jag är glad över att få ligga kvar i sängen några xtra minuter, speciellt de här dagarna då jag har haft en period med natt-skift . Misslyckades så klart totalt med att lägga mig före kl.24 igår.. och plötsligt ringde JIG från ett beach-party i Dubai (han är där på business) och sen kom tidningen…. men SEN gick jag och la mig 😉

Idag är jag i ett fashion-mood så jag startar bloggdagen med pics från Dolce & Gabbanas galet snygga s/s kollektion och jag matchar de med den  HÄR bra låten som har snyggaste videon (ta dig tid att se den, den är underbar). Enjoy!! 🙂

 

…också lite ögongodis på det…

  

 

 Idag har jag en dag utan någon deadline hängade över mig så jag ska njuuuuta lite extra! 🙂  Ska på ett möte och sen ska jag hämta J redan strax efter lunch för vi ska på 4-års kontroll.

Önskar dig en FAB fredag!!  Keep smiling! 🙂

Looots of  love!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Jag älskar fredagar!”

 1. Linda says:

  Tack för det ögongodiset…det gav en bra start på fredagen. 😉 Kram!

 2. Anna i Kalix says:

  Vilken STOR tjej ni har! 😀 Så passande då mamman lägger sig EFTER att tidningsbudet levererat morgontidningen 😉 Hihi!

  Det är liksom nåt magiskt med fredagar. Man bara älskar dem! Härligt för dig att slippa ngn deadline idag. NJUT!

  Önskar er en fantastisk fredag och trevlig helg!

 3. Fru Svensson says:

  I morgon är det Earth Hour,glöm inte det.
  Hela ( nästan ) Världen släcker lyset 20.30 Svensk tid.
  Du är väl med,du älskar ju ljus och tänd brasa. Hoppas alla dina läsare har tid att vara med.Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *