Jag älskar fredagar!

Allmänt

Happy fredag sweeties!

Tänk att det är fredag igen… en härlig känsla! det är verkligen något extra med denna dag och på morgon frågade jag Johanna vad vi gör på fredagar? “Spiser chips!” svarade hon med ett smil 😉

Nu kör jag ett par timmar på kontoret innan jag sticker ut och plockar. Det är så underbart att tillbringa dagarna bland vackra vår och sommar kläder och på stativet brevid mig hänger plagg från tex How to Kiss a Frog och Chill Norway…

Vi kommer inte att se så många  surfare på beachen den här gången för nu är det högsessong i Phuket = mindre vind & vågor.

Har du några kul planer i helgen? Det här är en av våra sista helger i Oslo innan vi reser till Thailand så jag ska försöka få gjort så mycket som möjligt av julklappsfix och annat. Vi blir föresten i Phuket ganska länge, till februari (!) så gissa om jag längtar! 😉

Njut din dag. Livet är här & nu! 🙂

VaRmA kRaMaR!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Jag älskar fredagar!”

 1. Åsa says:

  Å så underbart med Thailand, blir lite avis!
  Vill tacka för en underbar blogg som inspirerar mig på alla plan!
  Ha en härlig helg med massa chips 🙂

 2. elin says:

  Mine planer for helgen er å nyte tid med kjæresten, kanskje kjøpe noen julegaver, drikke vin og møte venner på kafè 🙂
  Herlige helg!!

 3. Anki says:

  Blir allt lite avundsjuk, hade gärna följt med er till Thailand. Hoppas du får det riktigt skönt och bara kan slappa, det är du värd. Stor kram till dej!

 4. Caroline says:

  Då reser vi om varandra precis, vi ska till Karon beach den 6 februari! Men då hinner du tipsa om alla dina smultronställe, allt från stränder, shopping och restauranger!! Jag vet att du skrivit förut om vilken solkräm du använder till Johanna men kanske kan du skriva det igen när det närmar sig avfärd. Jag vill bara använda det bästa till vår son, han är 8 månader och det blir första gången han utsätts för sol på det viset.

  Jag önskar er en mysig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *