Jag älskar Hello Kitty !


I love this dress !

Jag vet att ni vet att jag älskar Hello Kitty men jag skriver det ändå 😉  När jag surfade runt häromdagen så hittade jag några godsaker hos  VictoriaCouture. Tyvärr finns den super fina tunikan / klänningen bara i barnsorlekar, annars hade jag klickat hem den ögonblickligen ! 😉  för den vore ju  bara SÅ snygg med stövlar & stor sjal.

Och kolla in de här barnskorna: de är ju bara de allra sötaste !

 
Skorna skulle passa helt perfekt till Johanna ! Jag älskar rosetten på sidan och att de är så där gossiga på insidan.

Jag sålde cashmere koftor / tröjor / sparkdressar / sjalar / vantar / plädar etc med Hello Kitty på från Victoria Couture i min butik och en av tröjorna har varit en FAVORIT i Johannas garderob då hon var mindre (jag sålde size 3 mån – 18 mån).

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *