Jag älskar höst kläder!

Allmänt

168397-941
Höstnytt från By Malene Birger. Det här är en sån där tunika som kommer flyga ut ur butikerna så… löp & köp..! 😉

Här är den snygga tunikan jag skrivit om flera gånger. Jag har shoppat den på "Høyer" butiken på Skøyen här i Oslo. Den är från By Malene Birger och i Stockholm hittar du det märket på bl.a. NK och Riddargatan 12. Det är små små hästar i svart på det lila tyget och i ryggen är det knappar och ett svart silkesband som man knyter en rosett med. Jag älskar sånna detaljer! 🙂

Den här kommer bli en klar favorit i höstgarderob. Ska ha svarta leggings och stövletter till.!

Jag är en riktig höst tjej!! Älskar färgerna på träden, den friska luften, höstmörkret som man kan tända ljus i och alla de UNDERBART härliga höstkläderna!!! Tjocka sköna tröjor, stövletter, sjalar, jackor, koftor…..mmmm… I love it!!! 🙂

P.S Malene Birgers show på modemässan i Köpenhamn var alltid den LÄCKRASTE!!! av alla shower jag var på. (jag var på mässan alla år jag hade butik)

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Jag älskar höst kläder!”

 1. Ida says:

  Exakt det gick jag och tänkte på när jag promenerade hem från mamma och pappa idag. De fina färgerna, tända ljus, nya höstkläder och hur mkt jag gillar hösten:) Här uppe har löven redan börjat gulna och imorgon börjar skolan, så idag var det riktig höstkänsla ute (kylan gjorde också sitt:P) Kramis

 2. Lalla says:

  Håller helt med dej, Hösten är underbar!
  Färgerna, kylan, Kläderna och ljus o myset!
  Ha en bra kväll, Kram Lalla

 3. AnnaStina says:

  Ida-
  ÅÅå det är ju bara sååå vackert då träden skiftar färg till höst! 🙂 Vi kan verkligen se fram emot en riktig MYS-tid nu närmaste månaderna innan snön kommer..! (hjälp – det går fort..) Kram 🙂
  Lalla-
  Ja, hösten är LOVELY!! 🙂 Hoppas att du har en mysig kväll!? Kram. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *