Jag älskar Ikea.

Allmänt


Vissa sjunger i duschen, jag sjunger i bilen och idag sjöng jag faktiskt hela vägen till Ikea ! 🙂

Jag älskar verkligen Ikea lika mycket som R.O.O.M. och en mix av dem är perfekt. Ikea har så smarta lösningar på det mesta och de är riktigt duktiga på att inspirera oss med sina utställningar. Och idag var det riktigt behagligt att gå runt där inne för det var inte alls i närheten av så mycket folk som det brukar vara.


Den här stora världskartan är SÅ FIN! Jag upptäckte den då jag gjorde mitt interiöruppdrag före jul och då köpte jag en och placerade den på en vägg i ett konferensrum. Själv skulle jag vilja ha en i den gång vi har utanför vårt sovrum också är den ett TIPS! till er som har små prinsar för den passar perfekt i ett rum till en liten prins eftersom den är så blå 🙂 OCH – den är snygg på ett hemmakontor också ! 🙂


Har ni sett ! Ektorp serien (soffa, fotölj, sjeselong…)  har kommit i en ljuvligt fin ljusrosa färg ! I loooove it! 🙂


Min kundvagn.

Tyvärr var de söta små stolarna jag skulle köpa till Johanna utsålda och även de vita tavellisterna men jag fick i alla fall med mig fina vita pelargoner till balkongen, stativet "måla" och lite annat smått & gott.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Jag älskar Ikea.”

 1. Har ni hittat nån bra säng till Johanna ännu?

 2. AnnaStina says:

  Sara-

  Ja! jag har hittat 2 alternativ som jag väljer mellan. På måndag ska det shoppas! 🙂 Kram!

 3. Sara says:

  Jag spanade också in den tavlan sist jag var på Ikea. Vi velar lite mellan den och världen i svart "wallie". Jag tror en wallie skulle vara lättare för oss att placera. Har förresten Ektorp sofforna i beigt, nästa gång ska jag köpa vita överdrag. Rosa är inget jag har så mycket av här hemma. Men jag tycker det är väldigt fint hos andra. Eller som en dekoration i form av kuddar. Du har en underbar blogg!!

 4. Jenny says:

  Jag vill också till IKEA.. !

  / En tjej i storstan

 5. Jenny says:

  Jag vill också till IKEA.. !

  / En tjej i storstan

 6. AnnaStina says:

  Sara-

  Tack snälla du! 🙂 Jag har också Ektop soffan, som gästsäng inne på vårt kontor, i den vita färgen och är super nöjd 🙂 och det är så kul att det finns så många olika tyger att välja mellan så att man kan klä om sin soffa efter lust & behov. Och det fanns föresten fina kuddar i samma ljusrosa färg också ! Trevlig helg ! Kram 🙂

 7. Madelen says:

  Vi har en sån jätte karta i vårat sovrum och det är bara så bra.Kram Madelene(Landvetter)

 8. madde says:

  hej hej!!!

  Älskar kartor e så fint. Kul att markera ut vart man rest!

  Igår köpte jag en fin jordglob på loppis. De e så fina så den ska få sti i vårt nya projekt.. kontoret.

  Kram på er

 9. Ida says:

  Jag tror att även små prinsessor skulle uppskatta en världskarta… Eller måste haven vara rosa då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *