Jag älskar Juicy Couture!

Allmänt

Hood + pants från Juicy är världens skönaste "hemma outfit" (framför allt på söndagar!) och i  höst har Juicy kommit med en ny super fin modell på sina hoods som ni kan se på den stora bilden och eftersom jag är otroligt glad i rosetter så kan ni ju bara gissa hur gärna jag skulle vilja ha den här 😉 också finns det en matchande till Johanna :

 
Den till vänster har jag sett på barnbutiken "Zimba" i Bogstadveien fast i brunt. Och (barn)outfiten till höger är ju bara hur söt som helst.

Det är ju en himla tur att jag fyller år snart 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Jag älskar Juicy Couture!”

 1. Nina says:

  Åå, vilken fin hood me rosett, Vill ha! 😉

 2. Anna says:

  Men så snygg, vill också ha 🙂 Ni verkar haft en mysig dag, vi har också haft riktigt söndagsmys, fixat och donat hemma med lite nyinköpta möbler samt planterat lite nya höstblommor utomhus blev så fint, ska ta kort och snart lägga ut i min nystartade blogg men jag har så mycket att lära mig innan 🙂 Kram Anna

 3. Maria says:

  Åhh den hooden var ju helt fantastisk!

  Jag som fyller år idag! Får kanske bli en födelsedagspresent till mig själv 🙂

  Hoppas du har haft en underbar dag!

  Är en flitig läsare av din blogg!

  Den är ju så rosa och mysig 🙂

  Kram / Maria

 4. Ida says:

  Den är faktiskt söt! Liksom din blogg, jag blev i alla fall inspirerad 🙂

 5. Starmama says:

  Tack för tipset! Nu är hoodien beställd 🙂 Kostade 1199:- hos Nelly, 1850:- hos Mrsh. Vilken prisskillnad!

  KRAMIS!

 6. Jollan says:

  Vilken mysig!

  Kram.

 7. Oh vilken mysig hood 😀

 8. Nathalie says:

  Super fin! Den kommer bli ett köp i höst 🙂

 9. Jayleene says:

  Helt klart! I vote for juicy coutoure jag me=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *