Jag älskar Juicy Couture!

Allmänt

168397-1134
Den här grå fick jag i present av JIG förra vintern. Den är min absoluta "favvo"! Min rosa "matchar" kanske bloggen bättre? men nu fick det bli den grå på bilden för grå är ju så "hot" i höst 😉  Det är lite kul att det hänger ett "J" i dragkedjan… J som i Johanna och JIG och Johansson… 🙂

När jag ska softa så gör jag det aldrig utan mina "Juicy". Jag bara älskar att hoppa i de super sköna byxorna! De är perfekt lågt skurna och vida och ja, bara helt perfekta "softa byxor" (och "lekapågolvetmedbaby" byxor!). Och jackan är också helt perfekt vid kyliga höstdagar och den är snygg till jeans också.

Min första "Juicy dress" köpte jag för mååånga år sedan och den var faktiskt vit, sedan då har jag köpt ett par rosa (suprice! 😉 , en brun också den här grå…. Om det är några plagg jag verkligen använt i min garderob så är de just de från "Juicy" så de har absolut varit värda sitt pris! 🙂

Därför blir mitt dagens shopping tips..: En "Juicy dress"! Men eftersom de inte alltid är så lätta att få tag i så kan jag väl säga en "softa dress" för det finns ju liknande från många andra märken att shoppa! 🙂

Du kan se mer av mitt favvo märke här: http://www.juicycouture.com

Hej och hå nu ska jag softa på….! 🙂

P.S Juicy Couture är mycket mer "poppis" i Norge än i Sverige, men i Stockholm hittar du "Juicy" på NK och på en butik som ligger i närheten av Östermalmstorg.. kommer ej på namnet? den ligger i backen upp från Grev Turegatan, mitt emellan "Twist & Tango" & "Bruka". I Göteborg har jag shoppat "Juicy" på NK men nu då jag var där hade de gjort om så jag hittade inte det där längre..?

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Jag älskar Juicy Couture!”

  1. Louisa says:

    Juciy är helt underbart! Har själv ett marinblått set. Kika gärna in 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *