Jag älskar ljus!

Allmänt

168397-2045
Jag har dekorerat kristall ljusstaken från Sia med att hänga på en söt ängel (även den från Sia) och de gröna kvistar ni ser är de oäkta kvistar från Sia som jag köpt för att ta med mig till Thailand. Om vi skulle firat jul hemma så hade jag shoppat äkta ädelgranskvistar för de sprider så härlig doft.

Å vad jag älskar att tända ljus!  Det skapar så härlig stämning och gör hela miljön så mycket mysigare. Så – med risk för att det ser ut som ett "altare" 😉 så ser det nu ut så här på en av våra öppna spisar (en kamin) i vardagsrummet och jag tycker att det är riktigt stämningsfullt. 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Jag älskar ljus!”

  1. Louise says:

    Gud va mysigt ni verkar ha det överallt i hela huset. Som ett prinsesshus ju!
    Ha de så bra!
    Kram Louise

  2. AnnaStina says:

    Å, tack så jätte mycket snälla du! 🙂 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *