Jag älskar spontanbesök !


Happy friends.

Plötsligt ringde min underbara gizmoängel & vän Heidi när jag tittade på Idol finalen och en liten stund senare knackade hon på dörren. Å vad jag älskar spontanbesök  !  🙂 Det var SÅ mysigt att hon tittade förbi på ett glas vin och vi super myste den stund hon var här . Vänner som Heidi växer inte på träd och jag är så heldig som har henne i mitt liv.


Fina Heidi.  ( vännen – det var såååå mysigt att du tittade förbi ! glad i dig  🙂

Jag är GLAD över att Kevin gick vidare till finalen och det spelade mig ingen större roll vilken av de andra som gick vidare men jag tycker att det var kul att det blev en tjej 🙂  Men hon kommer ju inte att ha en chans mot Kevin, så enkelt är det 😉

Nej, nu ska jag krypa ner i sköna sängen så jag säger TACK för idag och ser fram emot att träffa er imorgon igen .

God natt kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Jag älskar spontanbesök !”

 1. Spontanbesök är det bästa=) Speciellt när det är goa mysiga vänner=)

 2. Bella says:

  Jag älskar också när folk bara "droppar" in. Dock inte tidigt på morgonen eller mitt i natten;P Låter som en härlig fredagskväll iaf!:)

 3. Josefine says:

  Å så härligt!! Jag somnade igår, var sååå trött 🙂 Så BRA att Kevin gick vidare. Hoppas ni sover sött nu. Puss!

 4. Em says:

  Såg aldrig klart på Idol så jag är sååå glad för att kevin gick vidare.

  Håller med Alice kommer tyvär inte ha en chans. Men måste juh säga att Leona kändes heelt kass jämnfört med våra idoler. Hon klarade inte ens av att följa kameran.

  Kram Em

 5. jossan says:

  jovisst men jag tycker inte att kevin ska vinna därför att han redan är en artist. Han har varit med i melodifestivalen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *