Jag älskar Sunwing!

Allmänt

Nyss incheckad… Kolla in de rosa blommorna på badet. Lovely! 🙂 Idag hade jag på mig min klänning från Zara.

Phuket, Bangtao Beach, Sunwing Resort & Spa , söndag kl.20.30.

Jag har alltid varit otroligt glad i Sunwing för jag älskar konceptet! och jag har semestrat på Sunwing resorter sedan jag var liten. Speciellt minns jag den gången då vi bodde på Sunwing Alcudia, då var jag ca 7 år och var med i minicluben och där träffade jag en tjej som heter Anna som jag har haft kontakt med fram till för ett antal år sedan ! 

Eftersom jag inte kan tänka mig ett bättre koncept för barn än Sunwing så reste jag och Johanna hit för att mysa några dagar 🙂  Här är det massor med barn och kul aktiviteter hela dagarna långa så för Johanna är det "happy hour" hela tiden! 😉

  
Vi har både pool & havsutsikt men tyvärr så har min kamera inte tyckt om dagens väder så bilderna blir ljusa… Får hoppas på bättre skärpa i morgon 😉

Nu sover hjärtat och jag ska ta och blogga om dagen! 🙂 Vår kväll blev föresten inte helt som vi tänkt oss.. mer om det snart! 😉

Hoppas din söndag är perfekt och att du inte har missat tävlingen?! ♥

P.S  Tyvärr har jag något fel på min pc, det kryllar av otäcka "varningsrutor" också har jag problem med nedlastningen av bilder, när jag väljer den storleken på bilder som jag i vanliga fall bloggar med så blir det något fel, så därför måste jag tyvärr köra med "miniatyr" bilder till problemet är löst..

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Jag älskar Sunwing!”

  1. Så mysigt med en liten resa till sunwing! Måste vara jättekul för Johanna med alla aktiviteter som finns på sånna ställen. 🙂

  2. Nina. says:

    Åh vad underbart det ser ut!! 🙂

  3. Anette says:

    Hela vår familj älskar sunwing hotellen. Senast var i thailand, Bangtao beach., nä förresten sista var på kanariöarna i augusti . Så skönt när man är iväg att sova i sköna sängar, frächa rum och isidor och tvättis. Så något avis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *