Jag är en “faghag” deluxe!

The story of my life.

168397-1802
Här är jag och min gala vän Jonas på "Euro Pride" i Oslo sommaren 2005.

Igår fick jag lära mig ett nytt ord jag aldrig hört förut : "faghag"?!  Jag tycker tyvärr att namnet "faghag" är jätte fult.. det låter "hårt" och negativt när det borde låta GLATT och positivt.! Men nu är det tydligen så det heter och då är jag en sånn! 🙂

Det var på TV4´s "Efter Tio" som de pratade om en bok som en tjej som är "faghag" skrivit. Man är tydligen en "faghag" då man har bögkompisar och tycker om att umgås i "gaymiljöer". Så – med andra ord är jag en "faghag" deluxe!! för jag bara älskar att gå på ut på gayclubar och att umgås med mina gay vänner! 🙂

På gayclubar är det glitter, glamour, SKÖN stämning, schlager, champagne och alla har KUL och sånna ställen passar mig helt perfekt!!!! 🙂  Sen gör det ju inget att det kryllar av snygga killar där också 😉 Jag har varit på mängder av clubar och barer både i Stockholm och i Köpenhamn och jag har alltid haft "gala kul"! När jag bodde i Stockholm hände det t.o.m. att jag gick ut ensam på gayclub ganska ofta bara för att jag ÄLSKAR att dansa.! Också missar jag så klart inte "Priden" heller!

Två av mina allra bästa och närmaste vänner är gay och de berikar mitt liv !! 🙂 utan dem hade jag inte haft lika mycket kul och lika mycket gala i mitt liv! 🙂

P.S Jag tycker att det är SÅ kul att både "Carrie" och "Charlotte" också är "faghags" i Sex and the city! 😉

Kategori: The story of my life. | 8 Comments

8 responses to “Jag är en “faghag” deluxe!”

 1. Håller med dig, det är mycket mer “lyx och glamour” i gay-världen än i den “vanliga” party-världen 🙂 Jag känner också några bögar, som jag måste säga är, oftast mycket mer utåtriktade och trevliga än många andra sura icke-gay-människor. Visst är det skönt att det finns både och!

 2. suss says:

  helt off-topic, men oj vad lik du är Ebba v Sydow! antar att det är en del som sagt det innan…. söt blogg!

 3. Lina says:

  Ha en bra dag, : ).

 4. Jonas says:

  Åh, å tänk vad mitt liv skulle bli tråkigare utan dig! Bor ju lite långt från varandra, men sms och blogg gör ju att man iallfall håller kontakten lite så där

  Astrid fyller hundra idag. Eller skulle ha. Hon har skrivit så här:

  “När två pojkar av exakt samma skrot och korn möts,
  ja då tänds där liksom ett ljus i deras ögon” (Astrid Lindgren

  Men jag tror det inte spelar roll om det e pojkar. Det fungerar nog minst likabra på en pojke och en faghag 🙂

  Kärlek / Jonas

 5. hej says:

  Hej du har nog stor chans att vinna tävlingen om du kollar på http://www.tyras.blogg.se🙂 Ville bara tipsa dig:)

 6. AnnaStina says:

  Mamma till två små pojkar-
  Jag håller med dig i allt du skriver! 🙂 Glitter & glamour förgyller livet! 🙂 Önskar dig en fab fredag! Kram 🙂
  Suss-
  Nej, det har jag aldrig hört förut så TACK för komplimangen! 🙂 Det var kul att höra för henne är jag gärna lik! 🙂 Önskar dig en fab fredag! Kram 🙂
  Lina-
  Tack detsamma.! 🙂
  Jonas-
  Jag har inte ord.. så jag skriver bara så här: DU ÄR BÄST!! 🙂 Puss!! 🙂
  Hej-
  Jag är urdålig på att gå in på andra sidor när ni ber mig.. så tyvärr blir jag inte med på tävlingen. Önskar dig en flott fredag! 🙂

 7. Chaser says:

  Är mkt skeptisk till dig

 8. Chaser says:

  "P.S Jag tycker att det är SÅ kul att både "Carrie" och "Charlotte" också är "faghags" i Sex and the city! ;-)"

  Vilket jävla larv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *