Jag är förälskad i hösten !


Kate Moss för Top Shop. Gillar den höga kragen på fuskpälsen till höger.

Brrr… idag är det första dagen då jag känner att hösten är här på riktigt !  och jag t.o.m. saknade mina skinnhandskar på turen till dagis…  Och samtidigt som jag älskar mina sommarkläder så är jag ännu mer förälskad i mina höstkläder så det ska bli UNDERBART att få njuta stövlar, stickadetröjor, snygga jackor / kappor etc  i flera månader framöver !  🙂

Nu ska jag njuta frukost här. Brödet jag köpte på vägen hem var så nybakat att det rykte om det 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Jag är förälskad i hösten !”

 1. Anja says:

  Dags att plocka fram fuskpälsen från Miss Sixty med andra ord!

 2. AnnaStina says:

  Anja-

  Absolutely ! 🙂 Ha en underbar dag. Kram! 🙂

 3. sara says:

  vill också ha en päls!

 4. grombaben says:

  Høsten er deilig! Men siden jeg gifter meg om to uker, syns jeg godt vi kan få liiiiiitt varmere høstvær akkurat da, hehe:) Blir kaldt å stå på kirketrappen i en liten silkekjole! Får satse på at jeg blir varm av kjærlighet, haha!

 5. sara says:

  det är så mysigt med höst så man kan inte annat än älska den.

 6. Elaine says:

  Hmm.. eftersom du också bor i Oslo undrar jag om du vet om de finns nå Top Shop hær?

  Jag har inte hittat nåt æn i alla fall.. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *