Jag är i paradiset!!

Allmänt

168397-2162
Receptionen på "Evason Phuket & Six sences Spa". Här bor vi från igår t.o.m. måndag.

Kära alla underbara bloggläsare!

ÄNTLIGEN kommer här mitt premiär inlägg från Thailand! 🙂

Resan var LÅNG och allt gick inte helt enligt plan så gårdagen "försvann" och vi är därför totalt dagvilda idag då vi tappat en hel dag.. Men det är väl fredag idag, eller, nej, är det lördag? Måste gå in på nett och check… OJ! det är lördag, vi har verkligen tappat en dag vi 🙂  men det sköna är att det gör verkligen ingenting alls 🙂

På bilden ovanför ser ni den utsikt jag har rakt framför mig i skrivande stund, men nu är det mitt på dagen, klockan är 12.30, och det är så klart sol och ljust men det är samma utsikt och jag kan nästan inte i ord beskriva hur FINT det är här! 🙂 Jag sitter med andra ord i den öppna receptionen med en sovande Johanna i vagn och en jobbande JIG vid min sida och en skön glovfläkt som gör att vi inte svettas mer än nödvändigt (här är soligt & varmt!) och jag bara njuuuuuuter!

Detta är – utan tvekan – det mest lyxiga & interiörmässigt mest genomtänkta hotell jag någonsin bott på!!!! 

In i minsta minsta detalj har de tänkt på utformningen av precis ALLT och jag var nyss en tur innom butiken på hotellet och där kommer jag att shoppa SÅ mycket till vår lägenhet för här har jag blivit extremt inspirerad! Ååå vad jag älskar sånt!!! Att uppleva vackar miljöer och sedan få återskapa det hemma.. LOVELY!!! 🙂

Min kamera är tyvärr = död 🙁 så jag har inte lyckats lasta ner bilder från vår resa men jag ska göra ett försök igen strax. För som ni vet så har min kamera typ "100 liv" så den vaknar nog snart då den aklimatiserat sig 😉

Det kommer bli ett NÖJE att blogga härifrån de kommande månaderna!! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Jag är i paradiset!!”

  1. H-S says:

    Det ska också bli ett nöje att läsa din blogg från paradiset!

  2. Angel says:

    Välkommen tillbaka till bloggvärlden,saknat inläggen.

  3. Nanna says:

    Hoppas ni får det jättemysigt.Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *