Jag är kär i Singapore!!!

Allmänt

168397-2650
Här står jag utanför Singapores störta shoppingcenter. På insidan finns "alla" butiker ni kan tänka er!

Singapore kl. 19.20, fredag kväll.

Nu kom jag och Johanna precis innanför dörren på hotellrummet efter ännu en helt underbar dag! 🙂

Jag är verkligen kär i Singapore! My god vilken shopping stad detta är! Jag har A L D R I G sett något liknande. Jag lovar att göra ett helt eget inlägg om detta med shoppingen här då jag har mer tid att skriva men ett par exempel måste jag ge er nu:

1. När man går in i en stor shopping galleria så blir man där HELA dagen för den tar aldrig slut! Och när man tar en rulltrappa ner och inte tror att det ska vara något speciellt där så dyker tex en Zara upp!

2. Jag & Johanna skulle besöka den STORA Louis Vuitton butiken som ligger i den shopping mall som ni ser bakom mig på bilden (Singapores största) men vad händer? Jo, det är KÖ!!! Det var "en ut, en in" principen som gällde i dörren och det var så många före oss att jag inte orkade stå där. CRAZY!! 😉 Och när jag tittade in så var det EXAKT samma väska som ALLA stod och höll i (och jag ser de flesta på gatorna här med den också) så den är tydligen "it" väskan här nere just nu. Ska visa er modellen i ett eget inlägg.

Nej, nu ska vi skynda på här och göra oss klara för middag ute så jag skriver mer senare i kväll.

Njut dagen kära läsare och mitt dagens tips är: börja spara pengar i en spargris som ni skriver "Singapore" på för alla vi som älskar shopping måste få uppleva detta en gång i livet! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Jag är kär i Singapore!!!”

 1. Anette says:

  Hejsan..
  Imorgon åker vi…häärligt!!
  Ha det bra,kram Anette(me väskan innehållande barnmat;))

 2. Stina says:

  Åh vad härligt det låter! Och farligt för plånboken 😉 Hoppas du visar några av dina fynd senare. Ha en härlig fredag (det är det iaf här i Sthlm), eller är det lördag hos dig? Kram

 3. Det måste vara ett shoppingparadis om det är kö in och ut i butiken! 😉

 4. Suza says:

  Kära, läser din blogg dagligen sen ett par månader. Verkligen en spännande läsning om ditt liv i Thailand. Det låter härligt att få njuta livet borta ute en tid. Njut ni riktigt medan ni e i Singapore hoppas ni hinner med allt ni tænker besøka bara för några dagar. Innan ni åker tillbaka till Phuket (Har själv varit där och vill dit en skön dag igen). Ta vara på er:)

 5. Jenny says:

  Underbart! Man får ju nästan lite shoppingabstinens nu 🙂

 6. Jessica says:

  Åh det låter alldeles alldeles underbart =)

 7. Anne_K says:

  Ser fram emot framtida rapporter om shoppingläget i Singapore. Det verkar ju helt otroligt! Fniss!

 8. Lissan says:

  Längtar mig bort i dina inlägg =). Singapore skulle vara en dröm!

 9. Maria says:

  Det låter verkligen som shoppingens Mecka 🙂 Man blir verkligen sugen på att resa bort och shoppa loss (och sola på härliga stränder, bada, njuta..och en massa mer)när man läser dina inlägg.

  Härligt härligt!

 10. Lotta says:

  Hei! Du skriver hele tiden jeg og johanna, er ikke JIG med dere på shopping? Vet han ikke er en del av bloggen. Ser ut som dere koser dere i Singapore. Ha en fortsatt god ferie. Klem Lotta, Stavanger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *