Jag är på kontoret!


Här ser ni en liten del av vårt kontor 🙂 Gardinen kommer från Himla, soffa Ikea, kuddar Gant / Ralph Lauren / American Classics & lampa från R.O.O.M.

Kom på att ni säkert undrar vad jag egentligen håller på med idag? 😉 Jag är inne på vårt kontor och tok röjer för detta rum har tyvärr blivit ett rum där vi slänger in allt möjligt också stänger vi dörren till nästa gång vi öppnar den och slängar in något mer… Så med andra ord så har det varit KAOS här inne sedan en tid tillbaka (=sedan jag slutade sitta där och jobba med mitt förra företag…)

Men – nu börjar det bli ordning & reda igen vilket känns fantastiskt skönt ! Plötsligt får vi ett till rum och hela lägenheten känns större med öppna dörrar  🙂  Vårt kontor är ett kombinerat gästrum så när mamma kommer på besök imorgon så är det här inne hon ska "bo".


När man städar är en basic top från Filippa K & jeans perfekt outfit 🙂

Tiden går lite för fort idag så jag ska skynda på med städningen nu för snart är det dags att gå och hämta hjärtat .

Hoppas att din dag är perfekt ! 🙂

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Jag är på kontoret!”

 1. Pethra says:

  Stilrent & fräscht, hoppas ni får en mysig kväll!

 2. Vilket härlig rum, ljust och luftigt:)!

  Hoppas att du får en fortsatt härlig dag:)

 3. Anna says:

  Härligt, håller också på och röjer vi har också ngr sånna rum där man typ blundar och öppnar sen stänger snabbt igen. Förstår inte att jag vill flytta till ännu större hus än våra 210 kvm ha ha ha …… Kram nu är det dagis och skolhämtning för här ska firas, familjens minsta prinsessa fyller två år idag 🙂

 4. Jesper says:

  Hej! Vill bara tipsa om min sida som snart öppnar upp, närmare bestämt den 20 september. Gratis prylar i form av biobiljetter, menybiljetter och presentkort ges ut till medlemmarna, som tack för att dom slutför kampanjer, erbjudanden, tävlingar och besöker andra hemsidor. Allt gratis! Presentkorten som finns kan du använda i över 60 butiker (kläder, smink, hemelektronik och mycket mer). – Såg att du är modeintresserad och kan därför tipsa om denna sida då den ger många trevliga saker. Dock måste du vara bosatt i sverige, än så länge.

 5. Kattis says:

  Hej! Jag sitter och undrar något annat… Du jobbar inte nu eller? har du nåt på gång? Lite nyfiken av mig… Eller ska du leva lyxhustruliv ?! 😉

  Fint på kontoret iallafall!

 6. Hej!

  Åh så fint det ser ut! vilka kuddar!!

  Kram!

 7. Marie says:

  Snygg inredning!

 8. sanna says:

  super snyggt inrett

 9. Lamilla says:

  Hej AnnaStina! Kan inte du lägga in något litet filmklipp någon gång? Det hade varit så kul att se:).

 10. Mikaela says:

  Såå snyggt du har hemma hos dig =)

  precis den stilen gillar jag.

  Besök gärna min blogg!

 11. Natalie says:

  Vilken färg tycker du att jag skall färga mitt hår i?

 12. jennie says:

  tävling i bloggen!!!! <3

 13. Johanna says:

  Vilket härligt fräsht rum!

 14. IZZAH says:

  söt blogg !

  hjälp

  ta dej en titt på mitt senaste inlägg !

  du kanske kan komma me råd åh tips på frisyr

  jag kan klippa mej !?

  tacksam för svar !

 15. vaniljeva.blogg.se says:

  Jag gillar också ordning o reda

 16. Eleonora says:

  Jätte fint ju!! Stilrent och läckert!

 17. Sussi says:

  Kattis!

  Det märks att du är avundssjuk iallafall! 😉

  HAHAHA!!

 18. Viktoria ♥ says:

  Lika fint detta rum som alla andra i er hem 🙂 Kramar

 19. alec says:

  hej , ramlade in här, ny… 🙂 vad jobbar du med??? ha en bra kväll 🙂

 20. Karin says:

  Skönt att höra att det finns fler som har släng in rum!! Jag har oxå släng in lådor, blir så om man tvingas snabbstäda. Jag som du, är jungfru och har alltid fått höra att vi jungfruar ska vara pedanta…

  hmm…jag vill nog vara det, eller i alla fall att var sak har sin plats, men av olika anledningar funkar det inte så.

  Men rätt var det är så tokröjer jag och DÅ mår jag prima för då har ju VAR SAK SIN PLATS…några timmar i alla fall!!

  Kram & stort grattis på din födelsedag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *