Jag drömmer om Gucci…!

168397-2714
Coolaste kortet är shoppat i Singapore.

Phuket kl. 23.30, torsdag kväll

Nu sitter jag här och mumsar på varma popcorn och dricker ananasjuice 🙂 och saknar min Gucci som jag älskar så högt. Men det värmer mitt hjärta att jag vet att han har det fantastiskt bra hemma hos sötaste Heidi och hennes syster 🙂

Ni kanske undrar varför min katt heter Gucci föresten? För att jag älskar Gucci väskor! 😉 jag ville ge honom ett namn som förknippas med något jag tycker om och Gucci låter dessutom mysigt tycker jag, nästan lite gossigt 🙂 Han fyller föresten år snart (samma dag som Carrie!) så det ska firas här på bloggen när den dagen kommer! 🙂

Det coola Gucci kortet hittade jag i Singapore och när vi kommer ut till flygplatsen för att resa hem till Phuket så tar jag en sväng innom Gucci butiken som låg precis vid passkontrollen och där ser jag min D R Ö M väska…..!!! Alltså en mer perfekt väska till mig har jag aldrig sett… så nu drömmer jag om den på nätterna… och när ni ser bilden här nere så förstår ni nog varför.. 😉

image2715
Min D R Ö M Gucci väska…. Den är ljusrosa och har en guld rosett = väldigt "jag"! Den här toppar alla önskelistor jag har just nu 😉 Bilden är tagen i Gucci butiken på Singapore flygplats. (tack snälla personalen!)

Och på tal om att drömma så ska jag gå och lägga mig strax så jag önskar dig en jätte trevlig kväll och hoppas att vi ses igen imorgon!

♥Sweet dreams!♥

Kram!

P.S TACK för en trevlig chat! 🙂 Pga tidsskillnaden blev det en tid som inte passade så många så nästa gång ska jag tajma det bättre.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Jag drömmer om Gucci…!”

 1. laila says:

  ja den e verkligen jatte fin! det ser ut att vara din stil (min med).

  ha det bra!

 2. Åh vilken drömväska! Jag hade inte haft något emot att gå med den på armen. 🙂

 3. Fabmama says:

  Vilken fin !!! Var det samma priser där än “hemma”?

 4. Camilla says:

  Stort kram på dig min vän och sov så gott!
  Du är verkligen inspirerande. Jag är glad att ha dig som vän!! Jag håller på och laddar för inskolning och att börja jobba igen i april, det blir spännande.. ta hand om er och NJUT!! Kramar Camilla Y

 5. Camilla says:

  Stort kram på dig min vän och sov så gott!
  Du är verkligen inspirerande. Jag är glad att ha dig som vän!! Jag håller på och laddar för inskolning och att börja jobba igen i april, det blir spännande.. ta hand om er och NJUT!! Kramar Camilla Y

 6. emma says:

  Du får väl göra som på kortet med din man så kanske väskan blir din 😉

 7. Mira says:

  Väskan blir garanterat din, det känner jag på mig!!

  Tack för en undebar blogg. Läser ofta men kommenterar aldrig. Ska råda bot på det där!! 😉

  Ha det bäst och på återseende!

 8. Haha, hade min fru bett mig om en väska i det läget så hade jag hoppat;)

 9. Anna says:

  Gud vilken snygg väska!
  Och tack för svaret angående att köpa lägenhet i Thailand, måste erkänna att det är en dröm!
  Och tack för en underbar blogg, blir såå inspirerad av dig!
  kram anna

 10. Jenny says:

  men guuud vad snygg väska 😀 vad kostade den?

 11. Marie says:

  For en utrolig nydelig veske. En klassiker samtidig som den har “det lille ekstra”. Selv drømmer jeg om en Bottega Veneta… Og en Neverful… Du som er en så fantastisk mamma for Johanna fortjener jo hva som helst… he,he.. du får bruke det som argument til mannen din.
  Ha en strålende dag i Thailand, nå er det snart natta her i USA.
  Marie

 12. angelica says:

  du har världens sötaste blogg! 🙂 Hitta dig genom Josefine som också verkar så söt! 🙂 Pussa på Johanna!
  kram angelica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *