JAG HAMSTRAR MAGASINER.

Inspirerande home office. Kom i håg att rita ut inspirasjon från magasiner och skapa ditt eget visionboard / moodboard.  Det hjälper att visualisera var man vill befinna sig i framtiden…!

Drog igång värsta prosjektet här hemma i kväll.. har haft 2 enorma högar med magasiner som var på väg att växa sig heeeelt upp till taket i vardagsrummet  (och vi har högt i tak alltså, vi snackar typ ca 4 meter) så ja, det var helt enkelt dags att rensa lite så, nu sorterar jag magasiner i olika högar. Först delar jag upp dem efter  interiør / fashion, sen efter vilket magasin det är.  Alla från januari – april 2013 får bo kvar i stua men i bokskåpet (istället för på golvet) och äldre sorteras från januari-december i prydliga högar som placeras i gången / entrén där vi en platsbyggd bokhylla som behövde bättre struktur. Och var har jag då de senaste? från maj -13? Jo, på en tallrikshylla på väggen i köket.

Ordning & reda är mitt nya svarta ! 😉

Och jodå, ska fota och visa men väntar till det är dagsljus en dag snart…

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “JAG HAMSTRAR MAGASINER.”

  1. Anna says:

    Nu köper jag ju inte lika många tidningar som dig 😛 men…… Jag rensade mina från 2007-2012 och SLÄNGDE!!!!! Har bara kvar från 2013.
    Ha en fin dag!

    • gizmolina says:

      Imponerad över att du klarar att slänga ! Det gör inte jag….. ! 😉 men då och då går jag igenom och river ut inspo. och kastar… Happy torsdag ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *