Jag har SÅ mycket att berätta.

Allmänt

168397-899
Här har jag fotat av en helsida i "Embacollage" katalog. Det är från dem jag köpt de fina påsarna, det vackra rosa blanka presentpappret och det vackra matchande sidenbandet med loggos på till min butik Gizmo & Co som  jag hade fram t.o.m. mars månad i år.

Jag har ju – på er läsares begäran – börjat berätta "the story of my life" och jag känner att jag har SÅ mycket att berätta.. Vill så gärna börja med att berätta om min butik men jag ska göra som skrev häromdagen – starta med mitt liv "från början".

Men idag prioriterar jag att berätta om Johannas födsel så att jag "blir klar" med den saken 🙂 Jag ska bara ta och städa klart här på köket nu då sessan somnat om också ska jag ta och öppna den där flaskan med rosa bubbel som jag aldrig öppnade igår…för jag känner att det passar perfekt att ta ett glas rosa champagne när jag ska skriva om det mest speciella man kan vara med om i livet – nämligen det att föda barn.!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Jag har SÅ mycket att berätta.”

 1. Lissan says:

  Du har en supermysig blogg Anna-Stina! Ser med spänning fram emot din ‘story’ =)
  Njut av bubblet!

 2. Sofia says:

  Din blogg är verkligen kul att läsa! Den kommer garanterat vara en av Sveriges största inom en snar framtid:) Johanna är världens sötaste och det är kul och intressant att du även har en story att berätta! Det blir inte bara en bebisblogg. Keep up the good work och tack för bloggandet!

 3. josefine says:

  du är SÅ duktig att blogga kära!
  njut kvällen! kramar

 4. janna says:

  superbäst blogg!

 5. Jessica says:

  Underbaraste vännen !!
  Dina påsar var ju bara dom finaste !!
  Jag har kvar 2 stk. 1 brukar jag ha sessans saker i när vi reser och 1 står i hennes rum med legoliknande saker i 🙂
  Nu ska jag sussa, ser fram emot att läsa om när Johanna kom till världen imorgon 🙂
  Godnattis kramisar från mig 🙂
  PS. Jag har mejlat dig 🙂

 6. AnnaStina says:

  Lissan-
  Tack så jätte mycket!! 🙂 🙂 Bubblet är lyxigt gott! 😉 Kram! 🙂
  Sofia-
  Tusen miljoner TACK för ditt inlägg!! 🙂 Du anar inte hur GLAD jag blev nu!! Jag ringde faktiskt upp min JIG och läste upp det du skrivit högt för honom då han satt i bilen på väg hem. Så glad blev jag! 🙂 Tusen TACK igen.!Du förgyllde min dag!
  Kram! 🙂
  Josefine-
  Tack detsamma darlingen min! 🙂
  Janna-
  TACK så jätte jätte mycket! 🙂
  Jessica-
  Jag har såååå dåligt samvete för att jag aldrig mejlar dig min kära vän 🙁 FÖRLÅT.! Just nu tar mitt bloggande så galet mycket tid så jag hinner inget annat än att skriva inlägg och att svara på inlägg.. Men jag L O V A R att mejla dig så fort jag bara kan sötaste vännen min.! 🙂 Vad KUL att du också använder påsarna flitigt, de är ju bara de bästa! 🙂 Jag har alltid en som handbagage då jag och sessan är ute och reser, de är PERFEKTA! :-)Jag har inte ens hunnit berätta min historia om födseln i kväll.. bäst att försöka göra det nu innan jag somnar…zz…börjar bli trött..zzz.. och nu kom JIG innanför dörren också. Med kinasnacks och annat gott 😉 TUSEN MILJONER tack igen för den UNDERBARA sången av din sessa på min sessas dag!! Jag & Johanna blev SÅÅ glada!! 🙂 Jag hoppas du fick mitt tack-sms? Sköt om dig sötaste och sov så jätte gott.! Jag måste också bli bättre på att lägga mig i okej tid.. blir alltid på tok för sent.. Kramisar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *