Jag har saknat er!


Jag & Johanna i Phuket Town tisdag em. Vi super myste med våra vänner Lene & Co. Johanna har på sig en super söt tunika / klänning från Petit Bateau som hon fick i posten av min kära vän Petter i går 🙂  och jag har på mig en klänning som jag köpt på en marknad här nere för typ 35 kr. 😉

Phuket kl 01.30 natt mot torsdag.

Jag tror nästa inte att det är sant men ÄNTLIGEN fungerar min blogg igen. Tjohooooooo!!!! 🙂

Blogg.se skulle flytta över alla bloggar till en ny plattform natten mot söndag och detta skulle ta ca 6 timmar men det är alltså först nu som min blogg fungerar igen så gissa om jag LÄNGTAT!!  Jag har haft extrem bloggabstinens.! 😉

Nu är jag lika glad som ett litet barn på julafton så nu ska här tok bloggas heeeela natten lång! 🙂 Nejdå – lite måste jag väl sova, men jag ska i alla fall blogga så mycket och länge som jag bara orkar för nu är jag såååå HAPPY! 🙂

Kram på er kära läsare! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Jag har saknat er!”

 1. Sara says:

  har saknat dig 🙂

 2. Johanna says:

  Såå glad jag blir att din blogg fungerar igen! Äntligen!!!Har saknat dina inlägg!

 3. stina tirsen says:

  Äntligen !Jag har saknat Din blogg .Den värmer ett kallt Luleå.Nu kan jag sova lugnt.Kramar till Er

  Mor och Mormor

 4. Anonymous says:

  Äntligen !Jag har saknat Din blogg .Den värmer ett kallt Luleå.Nu kan jag sova lugnt.Kramar till Er

  Mor och Mormor

 5. Hej!

  Vad bra att det fungerar igen! Kul att se lite från dig igen 🙂

  Kram!

 6. Maria says:

  Du har varit saknad, kul att du är tillbaka:)!

 7. Vi har saknat dig också! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *