Jag har varit utan internet hela kvällen :-(

Allmänt

168397-833
Min sessa är så söt när hon tränar att stå mot soffan. Här ser ni också lite mer av vårt vardagsrum som har ett till fönster längre bort till höger, en öppenspis, en ved kamin och en till ingång… Det rummet var det jag blev kär i då vi var här på visning första gången. Det var stort som en "balsal"! 🙂 och i normala fall väldigt LJUST men nu kommer ju inte en gnutta ljus in p.g.a. all plast. Gud vad TRÖTT jag är på detta fasad arbete…grr… tur de snart är klara! Jag står föresten i köket när jag fotar.

När mitt hjärta somnade redan vid kl. 20 (! tidigt p.g.a. att hon inte är frisk) så tänkte jag att NU!!! nu ska jag blogga heeela kvällen och lägga ut bilder och berätta om mitt liv etc etc etc…för jag hade inga andra planer och JIG var ju bortrest.  Men vad händer?? Jo, internet fungerade inte 🙁  Jag har dragit i alla kablar, slagit på datorn, slagit av datorn, dragit i kablarna en gång till.. men till slut gav jag upp och satte mig med ett glas vitt i fotöljen och bläddrade i blader och såg på Sex and the city på dvd.

Var lagomt irriterad över att det inte fungerat på hela kvällen när JIG kom hem här vid 23.30 från Serbia (där han varit på business möte)  så det första han fick göra var att fixa saken och han fick självklart allt att fungera på typ 2 min. Vad trött man blir på sånt! 😉

Nu är jag tyvärr för trött för att  orka blogga så mycket som jag tänkt mig för klockan närmar sig 01…. så det var den kvällen det.. Får se det positiva att jag fick sitta och slappa och för ovanlighetens skull "inte göra någonting alls." Ganska skönt det också ibland! 🙂

P.S shoppade de vackra rosa rosorna som står på bordet idag. Det är LYX med färska blommor!! 🙂 Och på tal om lyx och shopping… skulle ju fota allt fint jag köpt i kväll men inte ens det fick jag gjort.. Tar det imorgon så har ni nåt att se fram emot! 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Jag har varit utan internet hela kvällen :-(”

 1. Angel says:

  va söt lill sessan är och vardagsrummet WOW säger jag bara.

 2. josefine says:

  ert hem är LJUVLIGT! Pussar o HOPPAS ni mår bra idag?

 3. Viktoria says:

  Love it, vardagsrummet!!

 4. AnnaStina says:

  Angel-
  Tack snälla! 🙂
  Josefine-
  Thanx sweetie. 🙂 du är så söt.!
  Viktoria-
  Tack! 🙂 Kul du tycker om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *