Jag & Johanna älskar lussekatter!

Allmänt

168397-2124
Jag är så glad i min adventsljusstake som jag varje år dekorerar med torrmossa 🙂

Kärt barn har många namn… jag kallar dem i alla fall för lussekatter och jag älskar dom! De är bland det godaste man kan äta tycker jag! 🙂

JIG var ute och shoppade lyxig frukost på morgon och jag bad honom checka om de möjligtvis hade lussekatter men trodde inte det så lyckan blev extra stor!  Här i Norge brukar de nämligen bara sälja dem på luciadagen, 13/12, för i Norge äter man inte lussekatter, det är en svensk tradition.

Nu sover min darling och jag ska passa på att fixa lite inför den stora familjemiddagen vi ska ha senare idag med JIGs familj. Vi ska låta dem få en feeling av vad som väntar oss närmaste månaderna så vi ska bjuda dem på middag på "Yaya´s"! 🙂

Men – först ska jag visa er en bild av hur Johanna såg ut då hon åt sin första lussekatt:

image2125
Johanna premiär äter en lussekatt och hon älskade den lika mycket som jag gör 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Jag & Johanna älskar lussekatter!”

  1. Sanna N says:

    …hej men vilken fin ljusstake var har du köpt den? ha en riktigt mysig 2.a advent ni också ni är ett ljus i dessa dagar så fin blogg//kramis

  2. AnnaStina says:

    Sanna N-
    Å vad kul att du gillar min ljusstake, den är en av mina favorit julsaker 🙂 Jag köpte den, efter att jag gått och tittat på den lääänge ;), på NK i Stockholm för ca 7 år sedan. Tyvärr syns det inte så gott vad märket heter? Men det är nåt i stil med “A. L.. Stockholm”. Butiken där jag köpt den finns inte kvar på NK längre så jag är rädd att jag inte kan hjälpa dig mer än så här.. TACK också för jätte fina ord! 🙂 Det värmer att höra att du tycker min blogg är fin! Önskar dig en riktigt härlig vecka! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *