Jag ligger efter med “dagens tips”…

Dagens interiörbild & tips.

168397-652
Bild från "Ordning & Reda" butiken i Sturegallerian.

… så idag får ni flera stycken! Här är dagens första:

Boken "Guests & Friends" (den med silver text högt upp på bilden) är den perfekta inflyttningspresenten eller bröllopspresenten! Jag har en rosa liggande hemma i vardagsrummet och den får alla gäster som kommer på besök skriva i 🙂

Boken har nyligen kommit ut ii vitt med silvertext också och den har jag gett som bröllopspresent. Då har alla gästerna fått skriva en hälsning till brudparet också har jag lämnat plats för foto på de som skrivit på sidan brevid. En uppskattad present som brudparet kan läsa i när de kommit hem från sin bröllopsresa 🙂

Den rosa "boken" med en "tjej" på som står upp längst till vänster (brevid det stora fotoalbumet med babyn på) har jag limmat in bilder på Johanna i (och skrivit texter till) och gett som present till Johannas mormor & morfar. Perfekt födelsedags present eller julklapp! (hjälp – snart jul igen ;-))

Och till sist – det stora fotoalbumet med babyn på har jag själv som "Johanna album" för hennes första år 🙂 Jag tycker att det är såå fint! 🙂

Jag ÄLSKAR alla dessa rosa saker från "Ordning & Reda" och jag ser ju nu att jag har nästan allt på bilden…. 😉 Jag har fotoalbum, boken "Birthdays" (skulle inte klara mig utan den! skriver in när alla fyller år), pärmar, den rosa lilla skrivboken med "tjej" på (perfekt att ha i handväskan + att jag ofta ger bort sånna små böcker till veninnor som behöver "uppmunting") ….. som sagt – jag älskar alla sånna här saker! 🙂

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 7 Comments

7 responses to “Jag ligger efter med “dagens tips”…”

 1. Jill says:

  Har fågat innan men misstänker att du kanske inte sett det- Var har ni köpt er underbara soffa? Vilket fabrikat?
  Åter igen beröm för en trevlig mammablogg. =)

 2. Erica says:

  Verkligen jättetrevligt med dina tips! Jag har precis vart och shoppat doppresent till en liten tjej! Ska bl.a. skriva prinsessa på en vit fin body till henne! Älskar att pyssla och greja! Du ger inspiration!

 3. AnnaStina says:

  Jill-
  FÖRLÅT att jag inte svarat dig tidigare 🙁 När jag varit i Stockholm så har jag haft såå lite tid till bloggen tyvärr. Men nu så! 🙂 Vår underbara soffa är från butiken R.O.O.M. som finns i Stockholm, Göteborg, Oslo & Köpenhamn. Den heter “Andrew”. Den är det BÄSTA köp vi gjort till hemmet för en skönare soffa finns inte! :-)Tusen TACK för att du tycker om min blogg, det gör mig jätte glad! 🙂
  Kram!
  Erica-
  Å vad kul att du tycker om mina tips! 🙂 Och vad FANTASTISKT roligt att jag inspirerat dig att göra en prinsesse body! 🙂 Den presenten kommer bli sååå uppskattad!!! 🙂

 4. Miss J says:

  Vilka härliga rosa tips du kommer med! 🙂 Du verkar vara så full av idéer och bra tips och det är så kul och uppskattat att du delar med dig av dem till andra! Jag är ofta full av inspiration då jag läst dina inlägg och mitt kreativa jag får stimulans bara av att läsa här (helt perfekt att läsa här om allt man KAN göra då jag inte riktigt har tid att åta mig sådant just nu, drömma går ju förståss och det räcker faktiskt långt i tider som dessa)!

 5. Suzanne says:

  Åh vet du vad?? Jag var sååå näa att köpa denna rosa bok m flickan på till Ida o den blå m pojken på till Oliwer. Ångrar sååå att jag inte gjorde det, Ordning & Reda finns ju inte i S-vall =(
  Instämmer med de övriga, dina tips är underbara!! Kram kram

 6. AnnaStina says:

  Miss J-
  TACK TACK TACK så väldigt mycket för ditt inlägg! 🙂 Jag blir helt rörd…! och GLAD 🙂 över att du uppskattar det jag delar med mig av! 🙂 Jag älskar verkligen att ge tips & att inspirera andra så jag blir jätte glad när jag får positiv respons på det! 🙂 🙂 TACK igen! 🙂

 7. AnnaStina says:

  Suzanne-
  Jag kan SJÄLVKLART köpa dem till dig här och posta dem till dig om du vill? 🙂 du får mejla mig i så fall: gizmolinas@hotmail.com Jag vet allt om hur det är när man ångrar nåt man inte köpte.. vi shopping girls kan få ångest då 😉 Vad roligt att du gillar mina tips, TAAAACK!! 🙂 Det betyder mycker för mig att höra det! 🙂
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *