Jag & min kära vän!


Friends.

Jag har fått massor med energi av mina café besök med vänner idag och Josefine är en solstråle som gör mig HAPPY! 🙂  När hon fotade oss så upptäckte vi att det satt några girls inne på en bar och tittade på oss, vi såg nog lite roliga ut … 2 blondies som fotar sig själva i gatan  Ha, ha ! 🙂 Men det bjuder vi på ! 🙂


Sötaste Josefine med sin baby i magen på mysiga "United Bakeries".


Jag är så glad i min nya kofta från Bruuns Bazaar. Skön & användbar!

 
En solstråle till vän och en farligt god chokladkaka…. 😉

TACK vännen för en super mysig caféstund! En vän som dig är guld värd 🙂

Nu ska jag göra mig klar för att gå iväg och hämta mitt hjärta på dagis och jag riktigt längtar efter att få pussa henne 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Jag & min kära vän!”

 1. Sofie says:

  Vilka fina bilder 😀

 2. Mimmi says:

  Mina favoritbloggare! 🙂

 3. E says:

  hej! hur går det med ditt butiksprojekt? har du börjat jobba med det nu, eftersom johanna e på dagis? nyfiken 🙂

 4. Anonymous says:

  hej! hur går det med ditt butiksprojekt? har du börjat jobba med det nu, eftersom johanna e på dagis? nyfiken 🙂

 5. Agneta says:

  Medans du gottade dig med dina "bästisar" på cafébesök så var jag ute och tog en intensiv promenad med mina stavar! Efter det rev jag ut allt från skåpen i bokhyllan – här skall rensas- så nu ser vardagsrummet ut som andra världskriget! En perfekt inledning på helgen, jag vet vad jag har att göra med andra ord.

  Kram

 6. Hanna says:

  Härligt med kompisträffar, det ger energi!! Fina ni är!

 7. Josefine says:

  Konstigt att läsa "med bebis i magen", jag tänkte liksom JA den är faktiskt därinne haha. Ha en jättemysig kväll, hoppas maten smakade!

  KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *