Jag & mitt hårspray.


Trine fotade mig hemma hos henne igår kväll.

Jag går ingenstans utan mitt hårspray i handväskan och som ni ser så väljer jag inte någon smidig storlek på det heller så därför skulle jag aldrig kunna gå med  "clutch" då jag ska på party  😉


Hej & hå, sprayar på 🙂

Mitt världens bästa hårspray kommer från TIGI, Bed Head och heter "Hard Head". Ett bättre spray finns inte till mitt hår!

Nu sover mitt älskade hjärta gott i sin säng och även jag ska lägga mig rekordtidigt idag för jag har lite sömn att ta igen  😉

P.S mitt hårspray existerar i en mindre version också men den finns tyvärr nästan aldrig att få tag i …

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Jag & mitt hårspray.”

 1. Emma says:

  Vad tycker du om låten som jag lagt in på bloggen? Hittade den idag på youtube och föll direkt 😀

 2. älinpälin. says:

  Hårspray for life!! ;D

 3. Linda says:

  Vilken supersöt bakgrund du har på bloggen!

  Var hittar man den hårsprayen?

  Ha en trevlig kväll.

 4. Anonymous says:

  hoppas du haft en fin dag!! ;D

 5. Anonymous says:

  trevlig kväll! 😀

 6. Mikaela M says:

  Gillar din hall, eller vad det nu är för rum som syns i spegeln 🙂

 7. catarina says:

  Snygga korten blev eftersom speglen var så cool! Ser ut som en inramning och att det var en idé någon tänkt länge på. Fast ned bilderna så naturliga ser det ändå spontant ut!

  läs gärna min blogg om mig och mitt liv med mina 10 syskon: http://www.imittenblandelva.blogg.se!

 8. eva says:

  Hej! Det är helt omöjligt att inte bli nyfiken på en bloggares liv när man fastnar för bloggen. Det jag undrar över är väl egentligen personligt. Men hur 17 hinner du blogga så mycket!? Med karl och barn menar jag. Räcker tiden till? Och hur går det med dina jobb-planer? Ha en fin kväll! (Sov gott kanske) 🙂

 9. Madelene(Landvetter) says:

  Vilka härliga bilder från gårdagen och idag ni är så finna mor och dotter.Hoppas att söndagen varit bra.Själv låg jag och lyssnade på två fnisiga 6åringar och började minas när man själv hade kompis som sov över första gången så myssigt att ligga och lyssan på dom.Hoppas att du sover gott nu.Vi hörs i morgon via bloggen kram på er.

  Madelene

 10. Josefine says:

  HOPPAS du sover sött nu! Så fint Trine har det hemma och jag måste slänga in en eloge för att du först lägger Johanna, tar dig ut på partaj i fina stassen. Kommer hem och sover en kortis, utan sovmorgon tar dig till DOPET och ser fab ut på bilderna i finaste Juicyklänningen. Du är helt enkelt en superwoman!

  Puss o Kram!

 11. Starmamas says:

  Jag använder hårspray fr Matrix men shampoo & balsam fr TIGI så den där ska jag testa nästa gång, tack för tipset!

 12. melissa says:

  haha jag är beroende av hårspray ;d

 13. karin says:

  haha,min man frågade om jag åt hårspray,han hittade ett gäng tomma flaskor i sopkorgen,jag är nog med beroende,kram

 14. Leki says:

  Hej

  har läst din blogg nu ett tag och gillar den jättemycket. Min dotter är lika gammal som din så det är roligt att se vad ni hittar på.

  Vi ska åka till Singapore, Malaysia och Thailand i 1 månad under November månad och undrar om du vill ge mig lite tips på vad vi kan hitta på med vår dotter och vad vi borde se i de länderna, Singapore och Thailand i första hand. Tack!!!

 15. Har också shampoo och balsam från Tigi men det här har jag inte sett förut. Måste springa och prova;-)

  Kramisar från Nettisens

 16. jennifer says:

  Hej! Du vill inte sälja din klänning från H&M? 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *