Jag njuter!

Allmänt


I bakgrunden ser ni dagens vackra väder 🙂

Phuket kl.12.00, onsdag, +32 grader i skuggan på resorten

Johanna somnade i min famn precis då jag packat klart beachväskan och vi skulle åka iväg till Lene & Co i Kata och mysa med dem. Men det gjorde inget för vi åker bara dit senare istället. Också är det bättre för hjärtat att sova hemma i aricondition än på den varma beachen 🙂

Ibland kommer det över mig att vi faktiskt varit i Thailand otroligt länge men i det dagliga känns det inte så. Det känns faktiskt som att vi inte har “landat” helt ännu trots att vi nu strax har varit här i 4 månader. Efter mååånga år med hårt jobb och lite ledigt så tar det tid för kroppen att komma ner i varv och finna ron och jag kan inte komma på en bättre plats att koppla av på än den vi befinner oss på nu.

I Thailand stressar ingen, alla tar det lugnt och säger att det ordnar sig och jag märker att jag själv kommit in i en “Thailand lunk” som gör att det kan ta tid för mig att få gjort saker. Och det är nog som min granne Lena sa häromkvällen då vi drack lite vin: att jag är “ThailandAnnaStina” här nere och för ThailandAnnaStina är det inte lika viktigt att skriva en massa kort, skriva dagbok,  och att få iväg en massa paket i tid. I alla fall inte på samma sätt som för “OsloAnnaStina”.

Uff, det där lät kanske invecklat men ni som känner mig förstår vad jag menar. Här nere tillåter jag mig själv att “bara vara” och jag stressar absolut inte ett dugg. Jag bara njuuuuter dagarna och känslan av att jag inte måste veta  vilken dag det är eller vad klockan är är LOVELY! 🙂

Vi gav oss de här 6 månaderna i Thailand som en “once in a lifetime” paus, men vi känner redan , trots att vi inte ens rest hem ännu, att vi önskar att bo här så mycket vi kan i framtiden om vi får möjlighet till det.

Jag ♥ Thailand!  🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Jag njuter!”

 1. Pethra says:

  Låter så härligt att bara kunna fly vardagen och "bara vara", ta dagarna som de kommer. Du gör helt rätt i att njuta! Hos oss är det massa snö och småregnigt. :o)

 2. Elin says:

  blir alltid lika glad av att se dina solskensbilder, här i uppsala snöar det, rejält efter två veckor av vår…

  tar och försöker sno lite solsken av dej till min snöiga dag i uppsala. :o)

 3. Mirva says:

  God morgon, det är ju rena rama drömmen att kunna fly verkligheten ett tag och bara få koppla av. Så fortsätt att njuta, tiden flyger fram, men du/ni har fortfarande en himla massans dagar att njuta av! En stor kram från oss i SNÖIGA Sthlm, ja, det har snöat inatt och snöar fortfarande. Vi bytte dessutom till sommardäck förra helgen, ggrrrrr. KRAAAAAAM !!!!

 4. Det låter helt underbart att tillåta sig själv att bara vara och inte stressa. Det skulle nog många behöva, däribland jag. 🙂 Hoppas att ni får en underbar onsdag!

 5. josefine says:

  Om någon førtjænar att slæppa på alla måsten så ær det DU! Så duktig som du annars ær på allt det dær så gør du helt rætt i att slæppa det, æven om du vill så mår du bæst av att bara vara! NJUT tiden, snart ær ni hemma =) Puss!

  Ps. You look FAB!

 6. Karolina N says:

  Livet är till för att upplevas och att spendera ett halvår i Thailand är väl alldeles perfekt! Här i Gävle snöar det också, inte ett spår av vår finns längre. Kram!

  Jag har en fråga till Mirva… Vad har hänt med din blogg?

 7. Therese says:

  Låter ju helt underbart. Lite avundsjuk. Bara "lite"… 😉

 8. Jag undrar says:

  En liten fråga men HUR har ni ekonomiskt möjligt till detta? Går du på föräldraledighet eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *