Jag och min busiga darling.

Allmänt

168397-1559
Här står vi i dörröppningen till vår lägenhet och säger "hej då" till Josefine & Elian tidigare idag. (jag har på mig min nya topp från Hunkydory).

Jag märker verkligen att Johanna blir större och större för den här veckan har hon varit SÅ mycket mer aktiv än vanligt och busar runt som aldrig förr. Det är underbart att se och jag inser att när jag är med henne så kan jag bara vara med henne för det är inte mycket annat jag får gjort 😉

Det är därför jag är uppe så galet sent på kvällarna.. För det är när jag nattat min darling som "min dag" startar! Då får jag "egentid" och kan mysa runt här hemma för mig själv och städa, plocka, diska, läsa blader, blogga, se på TV mm. mm.  Jag myser verkligen mellan kl. 20 – 02 på kvällarna!

Nu leker mitt hjärta och JIG för fullt och jag ska passa på att plocka undan middagen och hänga lite tvätt så att jag kan softa med "Bonde söker fru" kl.20 för det pinsamt roliga programmet får inte missas! 🙂

Hoppas du fått uppleva många lyckliga stunder idag och att du myser i kväll!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *