Jag och mina “Gizmos”.

Allmänt

168397-727
Jag och min underbaraste personal. Från vänster.. Marianne, Kjerstin, jag och Hanne.

Jag hade ofta kundkvällar i min butik för mina VIP kunder och det var alltid lika uppskattat! 🙂
Oftast hade vi "kö" utanför då vi öppnade och kvällarna var alltid extremt hektiska men fantastiskt roliga! 

Bilden är från en kundkväll i mars 2006. Jag är gravid med min prinsessa och kvällen till ära hade jag beställt en helt UNDERBAR rosa tårta i 4 våningar som syns i bakgrunden. Vi bjöd våra kära kunder på den + champagne, en perfekt kombination! 🙂

Det är viktigt att man får sin kunder att känna sig speciella och värdefulla så för mig var det en självklahet att vara extra generös mot de som var min butik lojal. Jag anser att lojala kunder ska få "det lilla extra" som TACK för att de är så goda kunder. En nöjd kund är den bästa marknadsföring man kan få! 🙂

Jag kan därför bli extremt provoserad av dålig service… Som matbutiken MENY brevid där vi bor tex. Jag handlar där nästan varje dag och nästan alltid är det samma dam som tar betalt. Jag har med andra ord säkert sett henne 300 gånger det år vi bott här. Och trots det så hälsar hon ALDRIG igenkännande på mig, varje gång ser hon ut som att hon aldrig sett mig?! eller min dotter. Hon bara sitter där och ser allmänt sur ut. Snacka om att hon kastar bort sina möjligheter till att ha det trevligt på jobbet. Så himla dumt.!

Nu sover min sessa och de borrar så mycket i fasaden att jag inte hör TVn hur högt jag än har på… Ska se på resa bort härifrån idag, vi åker till Stockholm eller Luleå… har lite beslutsångest bara som jag hoppas går över snart.. 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Jag och mina “Gizmos”.”

 1. Johanna says:

  Jag ber om ursäkt ifall detta är en dum fråga, men jag har hittat din blogg igår och har inte hunnit läsa igenom så mkt ännu:P
  I inlägget från igår när du skrev vad “vi” ville läsa om så skrev du ngt sånt här: “…hur jag startade/DREV Gizmo&co…” Har du inte kvar butiken längre? Har du sålt/lagt ner den isf?
  En annan sak: du har en galet söt dotter:)

 2. AnnaStina says:

  Hej Johanna!
  Vilket fint namn du har! 🙂 Helt rätt, jag har tyvärr inte kvar min butik längre, den gick inte att kombinera med mitt nya baby liv. Sedan i mars har jag inte butiken. Men en dag ska jag öppna igen i någon form någonstans..! 🙂 Önskar dig en härlig dag!

 3. Alice says:

  Hej AnnaStina!
  har läst din blogg ett bra tag nu, men aldrig skrivit en kommentar, tänkte att det var dags för det nu. ´Tycker du verkar vara en grym mamma, en sån ska jag bli i framtiden, inte behöver man sluta leva livet för att man får barn, och secka ner sig i fula kläder. :)) Det lilla vi fått se av din lägenhet är helt otroligt. Ojoj mycket smicker, men sånt är härligt att få ibland 😀
  ha en bra dag!
  Kram Alice

 4. Jessica says:

  Sötnos 🙂
  Åh, vilken mysig Gizmobild !!
  Krameli 🙂

 5. miss c says:

  jag skulle gäärna vilja se mer från din lägenhet :-)jag gillar din stil, och dina tips är jätte bra!ha en bra em/kväll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *