Jag ser gult.

Allmänt

Jag älskar att vi har vit bänkskiva på köket. Cleant & fräscht!

Jag har verkligen snöat in mig på gult och aldrig har jag varit så glad i att min bil är gul som nu 😉   Tycker att jag ser gult överallt. Som tex när jag var på IKEA häromdagen och lyckades hitta både en äggdelare + kökshandukar i gult.   Och på tal om köksting så kurrar magen så jag ska trippa iväg till butiken och handla lite mat och choklad… herregud så gott med är med choklad som har mintbitar i sig. Hörde jag måndagsgodis?


Det är detaljerna som gör det.

Åh nu fick jag världens finaste sms från världens finaste A-C.  Love you darling!!!  Tänk att ett sms kan göra hela dagen så mycket soligare?!   Amazing !

Off I go !  🙂

Uppdatering:  hjälp vad k.a.l.l.t. det är ute…. !  gick i flip-flop till butiken och höll på att förfrysa tårna. Längtar tillbaka till Thailand. Där är det alltid flipflopvärme. 

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Jag ser gult.”

 1. Annette says:

  Brrr, hvor ble sommeren av???
  Gleder meg veldig til å se flere bilder fra leiligheten deres, men ikke stress!
  Det ser så fint ut!!!
  Jeg har også dilla på gult, herlig farge som gir energi!

  TUSEN takk for tips om tilbehør til min kjole, gleder meg veldig til å være bryllupsgjest til helgen, i blå kjole og tilbehør i sølv!
  Du er best!!

  Håper solen snart skinner igjen, for jeg skal på Bruce Springsteen konsert i Bergen i morgen 🙂

  Klem fra Annette

  • gizmolina says:

   Ja gult ger verkligen energi ! 🙂 och vad glad jag blir över att du sätter pris på mina tips. Varsågod ! du kommer att vara så snygg !! Men alltså vi får hoppas att värmen hittar tillbaka för oj, så kallt vi har idag. Önskar dig en härlig kväll och enjoy Bruce S. i morgon ! Klem !

 2. Anita says:

  Fina handdukar i gult du köpt, det lyser upp nu när vi har så lite sol ute. I går morse vid kl.5 var jag uppe en liten stund och tittade på temperaturen +8,8 grader ute. I juli månad, nu hoppas jag det kommer lite värme. 😛

  • gizmolina says:

   8,8 grader? Det är ju helt galet. ! vi får verkligen hoppas att värmen kommer tillbaka till oss !! Önskar dig en underbar dag ! Kram ! 🙂

 3. Ingrid says:

  Enig, gult er fresht og gir god energi.

  Er butikken din åpen i dag, dvs tirsdag?
  Jeg har nemlig lyst å ta en tur… 🙂

  Hilsen Ingrid

  • gizmolina says:

   Vi ska tömma en av de boder som vi har kvar saker i i vår förra lägenhet idag någongång efter kl. 12 så lite osäker på hur min dag ser ut ? Men satsar på att vara i butiken en stund i em. Vilken tid passar dig ? mellan kl. 15.00 – 17.00 ? Njut din dag ! Klem ! 🙂

 4. Merete says:

  Så fresht og fint! Deilig stemning i bildene!

  Vi vil ha soool og sommer nå!

  Fin dag til deg!

 5. Ingrid says:

  Hei igjen.

  Takk for raskt svar 🙂
  Jeg er i byen i tolv – ett tiden, så da får jeg heller komme innom en dag neste uke.
  Har veldig lyst til å se nyhetene fra Custommade.

  Klem, Ingrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *