Jag stängde IKEA.

Allmänt

168397-1581
Fotade mig själv med självutlösaren på kameran.  Parkeringen var så gott som tom och det var föresten hela varuhuset också. När jag kom fram till kassorna kunde jag välja och vraka vilken jag ville betala i för det var bara jag och personal där…! Lovely!

Jo, det är faktiskt sant! Jag stängde IKEA i kväll. Det är första gången jag hört vad de säger när de stänger kl. 23 på kvällen . "Kära kunder! Klockan är 23 och nu är varuhuset stängt. Sista IKEA bussen avgår kl. 23.10". Alltså hur otroligt är inte det?? Tänk att de t.o.m. har en gratis buss klockan 23.10 på kvällen! Bättre kundservice kan INGEN ha! Jag är IMPAD!!! 🙂

Nu är klockan strax 24 och jag kom precis innanför dörren och gissa vad jag ska göra nu?

Precis! Jag ska öppna champagnen så – got to go! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Jag stängde IKEA.”

 1. Jenny J says:

  Vad galet! IKEA öppet till 23.00???!!

 2. Angel says:

  Ja precis vad galet våra Ikeor i Gbg stänger 20 som senast *s* lyllos er.

 3. grombaben says:

  Så imponert at du kommer deg ut dit etter å ha lagt barn og greier – SUPERMOM er du, hehe:)
  Du, har et spørsmål. Har ikke dere hvitt spisebord? Kunne du tenke deg å legge ut bilde av det? Jeg har så lyst på hvitt spisebord, men samboeren er ikke helt med på taktene.. Han mener at det ikke blir hjemmekoselig med hvitt, bare trendy og minimalistisk. Men du har det jo såå koselig og romantisk hos deg, kanskje det kunne fått ham til å skifte mening? 🙂 Ha en HERLIG fredag!!

 4. Stina says:

  Så himla lyxogt att IKEA är öppet så länge i norge. Här i Sverige tycker vi att deras stängingstid 20.00 är generös, men ni får ju hela tre timmar till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *