Jag startar fredagen med lite “juicy gossip”!

Allmänt

168397-2022
Katie Holmes & Tom Cruise på gala torsdag. Bild från "People".

Jag vet, jag sa "God natt!" i förra inlägget men jag bara måste lägga ut ett par bilder som jag hittade då jag surfade runt lite. Det är ju trots allt fredag nu (klockan är 01.15) så jag tänkte att det passar perfekt att starta fredagen med lite juicy gossip 😉

Första bilden är på Katie Holmes & Tom Cruise. Varför? Jo – för att jag inte höll på att känna igen Katie! Hon har NY frisör med lugg! Och allt klär ju en skönhet men – jag måste erkänna att jag saknar hennes långa vackra lockiga hår för det var så glammigt och passade henne perfekt! 🙂 Sen tycker jag ju alltid att det ser lite lustigt ut att Tom är så mycket kortare än henne. Men är man kär så är man och då har ju längden ingen som helst betydelse 😉

Nu över till bild nr. 2:

image2023
Paris & Alex på middag onsdag. Foto från "People".

Ser ni vad jag ser? Miss.Hilton och svenska hunken har varit ute på middag IGEN?! 😉 Nu anar vi ju inte vad som egentligen händer men en sak är i alla fall säker: det är KUL att killen är svensk och han blir ju hur känd som helst bara genom att umgås med henne.

Life is a party och jag är sååå glad över att jag får vara med på festen! 🙂

P.S nu ska jag  – på riktigt – gå och lägga mig så God natt!

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Jag startar fredagen med lite “juicy gossip”!”

 1. lilla anna says:

  Det ser ut som om Katie har peruk på sig. Hennes fina ansikte försvinner ju under allt det där håret. Ha en alldeles FAB-fredag 🙂

 2. Josefine, Blekinge says:

  Godmorgon!

  Har lite mail som ska skickas och var såklart tvungen att först kolla lite på din blogg – en bra och positiv start på dan!

  Läste ditt långa fina och personliga inlägg om barn och jag blev så glad! Känner igen mig i nästan varje mening! Har aldrig (som alla vänner/familj) “dykt” ner i barnvagnar och gullat med barn. Har snarare känt mig helt tafatt och bortkommen i barns närhet! : )
  Har jobbat, pluggat och rest och haft ett liv som passat mig! Visst, frågorna har kommit (speciellt efter att jag gift mig och att vi köpt ett 200 kvm hus): “När kommer det smått?” “I detta huset får ni plats med många barn!” etc.
  Jag har hatat dessa frågor och svarat lite provocerande att jag inte tycker om barn, att jag prioriterar utbildning framför att sitta hemma med kräkiga barn och liknande. Det har fått en hel del släktingar att tystna! : )

  Men nu sitter jag här gravid i vecka 21 och är jätteglad och förväntansfull! Att du verkar vara en toppenmamma gör mig hoppfull och ger mig inspiration att även jag kommer att klara det trots noll erfarenhet av barn!
  Stort tack!! (ush, jag skriver alldeles för långa inläggg, ursäkta!!)

  Ha en bra dag!!

 3. Evelina says:

  Din blogg tillhör ju min morgonritual…under frukosten åker laptopen fram och jag kikar in och ser vad du uppdaterat med under föregående kväll 🙂 Och nu på morgonen när jag går upp för att förebereda inför min helg med tjejerna i sthlm så ser jag något på hallmattan….ett brev! Dina ord och ditt lilla rosa paket made my day!:-) Nu blev det såmycket roligare att skriva tentor 😉

  Hoppas du och familjen får en riktigt härlig helg!

 4. Anci says:

  Och ryktet säger att han ska ta med henne till Göteborg,och till min stadsdel/område!Det hade varit nåt´att stöta i hop med dem på ICA 😉

 5. peak oil says:

  How are You visit this page regarding peak oil Bye Bye

 6. chat says:

  good quality post thanks

 7. cash loans says:

  I would like to thanks for your time for the efforts you have made in writing this blog post. I am hoping the same most effective work from you in the future as well. I loved your style I will subscribe for your feed please keep posting!

 8. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 9. I like Your nice website! Check that interesting infos regarding Property in egypt and Egypt property Bye bye!

 10. izle says:

  Ohh very much thanks admin

 11. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 12. home says:

  Thank you in advance for your swift answer !. Really nice post.

 13. ios that american ?, canadian pharmacy, [url=”http://meridia.groupsite.com”]canadian pharmacy[/url], http://meridia.groupsite.com canadian pharmacy, 153,

 14. qwjowjcexd says:

  H98c6y ammsqnaehrrp, [url=http://wiazktehmqkn.com/]wiazktehmqkn[/url], [link=http://vomzxhxdwqsv.com/]vomzxhxdwqsv[/link], http://kxlstzdadvqu.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *