Jag tror att det är en mening med allt.

Allmänt

168397-1325
Mitt hjärta i skrivande stund…

Jag tror att det är en mening med allt som händer i livet. Som idag tex, det var helt enkelt inte meningen att vi skulle resa så därför försov vi oss. När vi hade stigit upp så visade det sig nämligen att mitt hjärta är sjuk 🙁 Vilket ju nästan är lite ironiskt eftersom vi var till  läkaren igår som sa att hon är "ett friskt & piggt barn", vilket hon ju var där och då, men igår kväll började jag märka att hon inte var helt i form.

Och idag är hon allt annat än bra min älskade Johanna. Hon har hög feber och är så matt att hon inte orkar någonting. Hon sov ca 40 mot mitt bröst då jag satt i soffan tidigare på fm och det har hon inte gjort sedan hon var liten baby. Sen stod hon en stund vid vardagsrumsbordet men höll sig mest i mina ben (då jag pratade i tfn) och sen somnade hon mot mitt bröt igen så fort jag tog upp henne.

Nu ligger hon och sover som på bilden och jag är  SÅ glad att vi inte reste för det är så mycket bättre att vara sjuk hemma än borta. Så – det var, som sagt, en mening med att vi försov oss på morgon. Vi skulle helt enkelt bli hemma vi.

Idag blir det "Johannas dag" här hemma och jag kommer att mysa maximalt med henne då hon är vaken och ge henne så mycket kärlek och omsorg jag bara kan så att hon snabbt blir frisk igen!

Och idag är det ju dessutom FREDAG!  = after work = mys middag = party = Idol  = veckans festligaste dag!!  Så passa på att NJUTA för det är en hel vecka till nästa gång! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Jag tror att det är en mening med allt.”

 1. Madeleine says:

  En kram till lilla tjejen:)

 2. Angel says:

  gud så söt hon är,hoppas hon blir krysnart den lilla sötnosen,hälsa henne från oss och ta väl hand om er.

 3. Stackars lilla Johanna!!! Har mailat dig! Postar kuveret till din hemadress idag! KRAM Mirva

 4. Li says:

  Jag är säker på att Johanna alltid får den uppmärksamhet och kärlek hon behöver (och mer därtill) men det är ju såklart extra viktigt när man är hängig och ynklig!
  Krya!

 5. Linda says:

  Hoppas Johanna blir bättre..
  Kramar /linda

 6. Sofia S says:

  Stackars prinsessan! Men som du skrev, det finns nog en mening med allt, trist i allafall att ni inte kom iväg men det kommer garanterat bli en roligare resa när ni är friska och krya! Jag älskar de olika täckena som Johanna ofta leker/sitter/ligger på, kommer de från olika ställen eller är det samma märke? Jag har letat men inte hittat något, hittade dock ett rosa-vitt-rutigt tyg från Himla som jag sydde ett överdrag av men ofta blir påsarna med tygerna och kreativiteten liggandes.. 😉 Krya på dig-kram till Johanna från Hedda och kram till dig från mig! 🙂 Trevlig helg!

 7. Lina says:

  Söt som socker som vanligt 🙂 Hoppas er lilla sessa bättrar på sig snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *