Jag väntar & längtar…

Allmänt

168397-1237

… efter splitter NYA numret av "Family Living"!  Hittade den här bilden på deras hemsida så det måste ju betyda att bladet är ute den här veckan! Hurra!!!!!! 🙂  (tror det står 27:e i förra nr.)

Jag och mitt hjärta gick ut en liten tur vid kl. 17 och jag satte mig på en uteservering och skrev kort då hon sov sin lilla "nap". Nu pågår full lek här, JIG är hemma, och jag ser fram emot kvällens IDOL.!

Johannas näsa har börjat att rinna igen och hon hostar ovanligt mycket idag så precis när jag trodde att hon var på bättringsvägen så ser det ut som att hon har gjort en "u-turn" och är på väg tillbaka igen.. Tokigt! Jag hoppas att det är falskt alarm och att vi är tillbaka på bättringsvägen imorgon igen!

Nu ska jag tända en massa ljus här så att det blir mysig kvällstämning. Det tycker jag att du också ska göra 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Jag väntar & längtar…”

 1. Karoline says:

  Det nya numret är inte ute i butik här i Sthlm i alla fall. Stod och kollade på den gamla idag. Har aldrig köpt den tidningen, men ska nog prova. Ha en bra kväll.

 2. Alexandra says:

  Hej,
  Första gången jag lämnar en kommentar, någon gång måste ju bli den första, hehe.
  Jag tänkte bara fråga dig, kan @ (alfakrull) heta “kanelbulle” på norska? haha, konstig fråga men måste få veta! 🙂
  Du har en jättesöt dotter, det har hon efter dig!!
  Ha det toppen!

 3. AnnaStina says:

  Karoline-
  Jag gissar att den kommer ut i morgon! 🙂 och jag tycker ABSOLUT att du ska shoppa den!! Family Living är ett av mina absoluta favorit blader! Kram 🙂
  Alexandra-
  Vilket fint namn du har! Min Johanna heter Alexandra som andra namn 🙂 Kul att du skriver till mig! Nej, kanelbulle har jag aldrig hört någon kalla det? och jag frågade min norska JIG också men nej, han har inte heller hört någon kalla alfakrull för det.
  Så svaret från mig blir: nej.! Och tack snälla för komplimangen till både mig och mitt hjärta. 🙂 Önskar dig en FAB torsdag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *