Jakten på barnsäng & stol till Johanna…!

Allmänt

168397-2216
Johannas säng hemma i Oslo är saknad…! (bilden är från innan Johanna föddes, det är därför botten är så högt upp).

Phuket kl. 00.30.

Att hitta barnsäng & barnmatstol här är I N T E lätt ! och till saken hör att jag kände det på mig så jag shoppade en matstol till Johanna på Ikea före vi reste men då jag packade våra kolli som vi skulle senda med SAS Cargo så kände jag plötsligt att nej, nog måste det finnas barnstolar där så jag lämnde den hemma. Men – med facit i hand så skulle vi tagit med den så till er som planerar att resa hit med små barn – ta med barnstol! 🙂

Och det är faktiskt samma sak med barnsäng… ! Finns nästan inte en säng i sikte… Jag har som sagt hittat en i trä som är okej men ni skulle sett hur madrassen såg ut som de sålde till! Den var hur smutsig som helst och det såg ut som att någon kissat på den mer än en gång och inte nog med det! det hade gått upp hål i sidorna i tyget runt själva madrassen och vet ni vad de sa då vi påpekade det? "It´s the cat!" 😉 Och det värsta är att de skojade inte, de menade det verkligen! Jag kan säga att den madrassen ska INTE vår Johanna sova på 😉

Så – därför har vi varit och shoppat madrass på ett annat ställe, en jätte stor matbutik som heter "Big C", men den är så tunn att jag tror vi måste shoppa en till med hopp att det blir mjukare att ligga på då.

Jag har frågat efter barnbutiker men ingen förstår helt vad jag menar? Märkligt! Så nu lever jag på hoppet om att den snickrade träsäng vi sett i Thai stil ska fungera också hoppas jag att vi hittar en barnmatstol imorgon. Annars ska jag fråga om vi får shoppa med oss en här från hotellets restaurang! 😉

Som ni säkert förstår så saknar jag Johannas säng som står där hemma i Oslo just nu…. ååå vad jag önskar att jag kunde trolla hit den a.s.a.p! och när jag ändå är igång och drömmer så önskar jag barnmatstolen också 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Jakten på barnsäng & stol till Johanna…!”

 1. ElinAlexi says:

  Vilken underbar barnsäng 🙂

 2. Charlotte says:

  Haha, nu verkar det som jag är helt besatt av vad klockan är i Thailand men här är iaf en länk om du vill ha Thai-tid :)) http://www.clocklink.com/

 3. Lea says:

  AnnaStina!
  Jag vill bara tala om att vi har 7 plusgrader här i norrbotten,galet knäppt.
  Snart kanske vi har blått hav å vita stränder!!
  Skämt å sido men lite tokigt är det.
  Ha det bra.

 4. Angel says:

  Ussh då hoppas verkligen ni hittar det ni behöver.

 5. Fia says:

  Men Ikea då?

 6. Fia says:

  Men Ikea då?

 7. AnnaStina says:

  ElinAlexi-
  Tack snälla! 🙂

  Charlotte-
  Haha 🙂 Tack för tipset! Kram 🙂

  Lea-
  Det låter ju helt tokigt! Nu ska ju ni ha massa snö och kallt! 😉 Men vädret har ju varit lite märkligt senaste åren.. så ni kanske kan bada i Klubbviken på julafton? 🙂 Önskar dig en mysig kväll och du – jag blir SÅ glad över dina Luleå rapporter!! Tack! Kram! 🙂

  Angel-
  Den som söker finner… Vi hittar nog till slut för jag ger mig inte så lätt ! 😉 Kram.

  Fia-
  Ikea finns tyvärr inte här. Om det fanns så kan jag lova att vi skulle skynda dit! 🙂

 8. Jag älskar att sitta och läsa din blogg =) Hittade den förra veckan och sedan dess har jag vatt tvungen att kolla in. Ni värkar ha det jätte skönt i Thailand, jag vill också dit, har vatt där två gånger. =) Hoppas att ni hittar något imorgon!

 9. Rebeccas says:

  Hoppas ni hittar något bra för lilla Johanna, prova att visa dom en bild på en spjälsäng så kanske dom förstår vad du menar och söker?
  Lycka till! Kramar/rebecca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *