JANUARI = ORGANISERA & PLANERA.

Allmänt

Happy new week darlings! 

Det är den 16:e januari idag, och det betyder att vi befinner oss mitt i årets första månad! Och är det bara jag? eller går tiden fortare än någonsin? Jag tycker att december försvann i raketfart och snart är det redan februari! En härlig känsla tycker jag eftersom januari aldrig har varit någon favoritmånad p.g.a. mörkret, kylan och snön…

Och alltså SOM det snöade här igår. Oh my… har sällan sett något liknande (check min insta story) och det ska snöa även idag så jag ska strax passa på att köra ut och fixa dagens ärenden innan det blir mörkt, och senare i dag ska jag dyka ner i källaren. Det är KAOS där nere så det ska bli otroligt skönt att rensa i röran. Det är dessutom en perfekt sak att göra i januari! för om vi fokuserar på att rensa, städa, sortera, organisera och planera året i januari så lägger vi grunden för ett riktigt BRA nytt år! för det finns ingen härligare känsla än då huset luktar rent och fräscht och varje sak har sin plats så att man slipper lägga tid på att söka… Det ger en underbart maxad feelgood känsla! 🙂

Jag på väg hem till mamma på julgransplundring + middag igår i tidernas snökaos! 

Jag hade inte gått många meter och såg ut så här! Thank god för min underbara jacka från norska Fleischer Couture med stor kapuschong som räddade mitt nystade hår.

 

Nu fångar vi dagen! 🙂

Önskar dig den alla bästa starten på veckan!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

♥♥♥

68
Kategori: Allmänt | 25 Comments

25 responses to “JANUARI = ORGANISERA & PLANERA.”

 1. Nilla says:

  Nej men så försvann du igen??
  Vi som väntat på dig, och så skulle du ju skriva varje dag?
  Ja ja, men vi finns här om du vill <3

  • Jag igen says:

   Ja vad hände??
   O r k a …..

  • Nilla says:

   Jag hade ingen som helst mening att starta ett taskigt drev här när jag postade mitt inlägg. Däremot inser jag att mitt tonfall i inlägget kan ha landat fel, för jag menade inget illa alls utan bara att A-S skrivit att hon skulle börja posta inlägg varje dag och jag saknade dom… och det gör jag idag också …

 2. K says:

  Du verkar ha svårigheter i att hålla i saker och fullfölja. Lovar saker och sen händer inget. Samma sak med att du har kvar text som är otroligt gammal i din presentation. Varför liksom? Bättre att inte lova saker.

  • Lena says:

   Bättre att lägga ner bloggen. Lovar mycket men håller lite.

  • KLM says:

   …och nu på Insta “anlita mig som coach” ; kunde inte tänka mig en mindre inspirerande coach. Snacka om att snacka mkt och INTE få något gjort- skulle vara att kasta pengarna i sjön. Blogg och innehåll har varit exakt samma i alla år, lite chanel här, en servett där, en blommma, MAJGADD en ommöblering, etc NOll variation eller inspiration… och alla minns alla olika teman som skulle komma och inte kom. Eller “veckans bajskorv” där diverse butikspersonal skulle hängas ut. Vilken flopp.

   • Jag igen says:

    KLM – Håller med dig till 100%
    Erbjuda coach-hjälp kan man absolut göra om man har måånga följare, har referenser..och kan själv visa upp att man är flexibel. Alla älskar inte löshår, gucci och rosa fluff…

   • Lena says:

    Coach i vad undrar man ju?

   • Anne says:

    Och ändå kan du inte hålla dig härifrån?

    • Molle says:

     Anne:
     O du kan inte hålla dig från att agera försvarsadvokat…..

     • Anne says:

      Försvarsadvokat? Jag undrar uppriktigt varför man klänger sig kvar på en blogg som man retar sig så uppenbart på? Jag försvarar inte den här bloggen ett dugg, jag ifrågasätter bara alla hyenor som är tvungna att lämna syrliga avtryck när de bara kunde skippa att läsa. Eller vad säger du som argument mot det Molle?

 3. Eva Rydin says:

  Anne: Du har fullständigt rätt. Håller med dig till fullo.Hyenor är rätta ordet.

  • Molle says:

   Hyenor?
   Välkomna i gänget då, Anne och Eva R
   Ni är inte ett dugg bättre.
   Då ni sitter här o hugger på mig o andra som råkar ha en annan åsikt än alla medhårsstrykande människor.

   Lämna ?!! Näää vill se när det går åt helvete m bloggen.

   • Anne says:

    Du var mig allt en mogen och godhjärtad själ du Molle. Du vill se att det går åt helvete med bloggen…vad menas med det? Hur skulle det gå till? Berätta om du törs och kan!
    Är du en vuxen människa? Har du egna barn? Är det i så fall den typ av åsikt du förmedlar och uppfostrar dem att efterleva? Retorisk fråga, såklart är det i så fall så…Jag förstår att världen ser ut som den gör på sina håll. Så sorgligt och ledsamt och onödigt

  • Molle says:

   Nä det är inte konstigt.
   När en vuxen människa kan säga som du gjorde precis.
   Översittaraktigt o en klapp på huvudet … typ

   Lycka till alla med att komma med konstruktiv kritik till bloggerskan.
   För då ses ni som nättroll. Gud bevara mig om man har en annan åsikt än bloggerskan själv. Men veckans bajskorv går bra att skriva. Men ta samma kritik själv … nääääää nääääää

   Thank You and good Bye

   • Molle says:

    Svaret var till Berit

   • Anne says:

    Nu har du sagt goodbye flera gånger Tycker du det är konstruktiv kritik att skriva att du vill att det ska gå åt helvete med bloggen? Och du verkar inte kunna följa en röd tråd och svara för dig? Vad exakt betyder det att det skulle gå åt helvete med bloggen? Nu kan du inte komma farande med att man inte får framföra kritik för nu har jag ställt konstruktiva och stringenta frågor till dig.
    Är du förmögen att svara (konstruktivt)?

   • Molle says:

    Lämnat ?? Nänä inte helt

    Nä jag kan inte följa en röd tråd. Är urkass på det.
    Skriver det jag känner för stunden.
    Åt helvete m bloggen? Ja att den helt enkelt läggs ner.
    Bloggerskan lovar o lovar men inget händer.
    Infon som står till vänster i bloggen är inte uppdaterad på över 10 år.
    Fascinerande att du o andra med dig försvarar bloggerskan så ini bängen. Trots att hon inte presterar nått.
    O när läsare sen tex ifrågasätter hennes val av resemål (Dubai) då hon har en bästa kompis som är gay. (Vilket inte ses m blida ögon i Dubai)
    Hon svarar aldrig på såna frågor. (Kommunikation m läsarna = 0)

    Men sen har hon mage att hänga ut div folk som jobbar på olika affärer o benämner det som veckans bajskorv. Hon kan inte ta kritik men ger gärna kritik på det som inte passar hennes tycke kring service.

    Är 20 år. Så jag antar att det kallas att vara vuxen

    • Anne says:

     Var nånstans försvarar jag bloggen? Nä, du kan verkligen inte analysera en tråd. Ingenstans har jag försvarat den, jag har bara skrivit att det är mycket underligt att om man verkligen avskyr ett forum så mycket så man vill att det går åt helvete, då undrar jag varför man hänger kvar? Frågor på det?
     Sen en annan sak som jag undrar mycket över: här på bloggen där man är anonym kan man spy ut galla men på t ex Instagram, där man troligen inte har ett trollkonto utan är sig själv; varför läggs inga dylika kommentarer där tror du Mollle? Jag tror jag vet men är förstås inte säker…så knip gärna den röda tråden och försök svara

 4. Berit says:

  Rart det blir krig her i verden, at voksne mennesker kan oppføre seg/ skrive sånt til et annet menneske som aldri har gjort de noe vondt. UFATTELIG!

 5. Marie Åkerblad says:

  Åh, om du kunnat spärra kommentarer för godkännande innan publicering? Hade varit toppen att få njuta av dina inlägg, oavsett hur många eller få utan att behöva läsa allt trist i kommentarsfältet. Är ju bästa bloggen!!

 6. Karin says:

  Men det står ju ingenting här. Tittade in idag eftersom det stått på Instagram att den var uppdaterad. Och varför inte lägga ner när intresset för bloggen inte finns hos skribenten.

 7. Solis says:

  Är något fel? Stod det inte att bloggen (äntligen) var uppdaterad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *