Jeans med “släng” eller utan?

Allmänt


Jessica Simpson i jeans med "släng", och på henne är det ju riktigt snyggt.

Jag har precis provat ett par super snygga jeans från We Are Replay men jag klarar inte helt att bestämma mig för om jag trivs i "släng"  eller inte ? Jag är så van att alla mina jeans är super smala i leggen så det är väldigt ovant… Får nog tänka lite till på den här saken! 🙂

Och just det ja : i norge säger man "släng" om jeans som är utsvängda nedtill men bootcut är ju lite mer vanligt ord för denna modell 😉

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Jeans med “släng” eller utan?”

 1. Starmama says:
  2008-09-11 @ 14:06:29

  URL: http://starwoman.blogg.se/

  Postat av: Starmama

  Skrev ju helt fel URL 😉

  Hur som helst, jag använder oftast jeans som är lite utsvängda (Lee Marion). Smickrande modell på min kropp 😉 Så visa gärna en bild på bloggen :-))))

 2. Kajsa says:

  det är snyggt på vissa, men absolut inte på mig! passar verkligen inte i det =P

 3. Madelene says:

  Tror att du skulle passa finfint i det, du har så snygga ben juh!

  Jag gillar bootcut jeans för det väger upp mina numera bredare höfter som kom efter Rasmus födsel… =)

  Kram Madelene i Fjällbacka

 4. Charlotte says:

  Hej fina bloggerska! Jag tror du skulle passa hur bra som helst i bootcut, dock kanske utan någon vid tunika utan istället ha något tajtare upptill. Jag kör gärna på bootcut och/eller 70-tals vida byxor, SÅ snyggt, framförallt när man har lite former som jag 🙂 Go fot it och glöm inte visa oss! 🙂

 5. Lily says:

  släng :-))

  hvad kul det är med norsk….(förlåt men jag gillar det 😉 mycket även om jag inte alltid fattar…..

  Hursomhelst så skall du självklart slå till på ett par jeans med släng !

 6. Kerstin says:

  Själv gillar jag skarpt bootcut. 🙂 Jättesnyggt.

 7. jennifer says:

  jag kan tycka det är jätte fint, rock and republic modellerna är jätte fina, de kan jag rekomendera… sitter sååå bra!!!

 8. AnnaStina says:

  TACK alla underbara för era råd & tips och trevliga kommentarer ! 🙂 Verkar som ni tycker att jag ska gå för släng. Ska prova jeansen igen imorgon och visa bild 🙂 men först måste jag byta dem till en mindre size – igen !, de måste vara stora i storleken… !

  Kram på er ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *