JET LAG DELUXE…!

Allmänt

Happy 1 April min kära bloggvänner! 

Spring is in the air! och jag älskar känslan! Sen så kunde det verkligen inte passa bättre att komma hem från 2 helt otroliga veckor i Thailand till ett Oslo som badar i sol och fåglar som kvittrar.  Okej, att det är typ 32 graders skillnad men så länge solen strålar så är jag oavsett super happy!  Jag sitter vid ett öppet fönster (ljuvligt),  klockan är strax efter 12 och jag har hunnit vara vaken i 7 timmar så det känns som att det snart är godnatt för mig, ha, ha, men jag måste verkligen kämpa på och hålla mig vaken så länge jag bara kan i kväll så att det inte går som igår… då jag somnade kl. 17 på soffan…

Vi girls lämnade vår lägenhet i Phuket kl. 20.00 fredag kväll thai-tid (kl.14.00 norsk tid) och reste sedan Phuket – Dubai – Oslo och aldrig tidigare han en flight känts så lång som den mellan Dubai och Oslo igår. Då både jag och Johanna trodde att vi snart var framme så hade bara gått 2 timmar… och de resterande 5 timmarna kändes därför som en evighet. Sen blev det inte bättre av att det var för mycket turbulens för min smak… jag har sååå svårt för turbulens trots att jag reser så mycket och rent logiskt vet att det inte är värre än vågor på havet då man åker båt men oavsett, jag tycker att det är super jobbigt så när vi äntligen landade runt kl. 12.30 så var det LYCKA!!!

Och tänk att det redan är 1:a april! nu har vi en vår framför oss strösslad med helgdagar och sen är det sommar! Våren kommer att gå så fort så jag ska verkligen ta tillvara de kommande månaderna och romantisera mina dagar och fylla de med sånt som gör mig riktigt, riktigt lycklig. Jag överraskade Johanna med en påskpresent på morgon och som jag skrev på kortet till henne (och som jag så ofta påminner henne om): “Do you, for you!” Tänk på det du också!

 

Älskar att solen strålar in här hemma idag och jag älskar känslan av att öppna upp en ny fräsch månad i min kalender. Sen så får vi inte glömma att vi kan bli lurade idag så se upp…!  Här sitter jag och bloggar nu med fönstret öppet och härlig lounge musik i bakgrunden… på tal om att romantisera livet..

 

Så här såg det ut här tidigt på morgonen idag då jag styrde upp en av årets påskpresenter till min älskade J…

 

…som du vet så älskar jag traditioner och den här super cute “eastet basket” shoppade jag i L.A. och nu fyller jag den med en påskpresent till J varje år .

 

The joy of giving! (kan visa vad som gömde sig i paketet i morgon)

 

Önskar dig en magisk dag denna soliga 1:a april!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

47
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *