JET LAG DELUXE….!

Allmänt

Go´kväll mina vänner ! 

Oh my, min jet-lag har verkligen slagit till med besked så i kväll har jag varit helt out of order…zzz…  bara legat på soffan och tok chillat framför “Ägd” föreställningen med Schyffert & Lindsröm. Jag hade inte sett den tidigare och nu var den plötsligt på då jag vaknade till men jag vet inte helt… den fick mig inte att skratta så mycket som jag trodde att den skulle göra men den bjöd absolut på skrattfest då och då. Har du sett den?

Min plan var inte alls varken Ägd eller att sova i kväll. Istället hade jag köpt hem färska räkor och skulle mysa med det + Meghan & Harry på Netflix för Johanna har fått besök idag och de var ute på middag i kväll så jag har varit home alone. Det är min kusins dotter som rest hit från Stockholm och hon landade runt lunch mitt i tidernas snökaos så vi fick tyvärr inte visat fram Oslos bästa sidor idag men vi hoppas på bättre väder i morgon. (fingers crossed)  Det är så fantastiskt kul att de har hållit kontakten efter att de träffades för första gången uppe i Luleå för 4,5 år sedan.  På det sättet fyller sociala medier verkligen en bra roll och jag är väldigt tacksam över familjen på ett lite nytt sätt efter att pappa gick bort.

Och 2023 har vi mycket festligt att se fram emot i familjen med mamma som fyller 80 (det gör även min mosters mann) , min bror som fyller 50 och vi ska fira Johannas 16-års dag i efterskott (don´t ask… ha, ha. Allt förklaras bättre då ni får veta hur vår höst varit…) OCH hennes konfirmation – 2 years later. Oh my… jag har drömt mardrömmar om att hennes vackra konfirmationsbilder inte gick att beställa längre så lyckan var total igår kväll då jag hittade länken och upptäckte att det gick att lägga en order. Både av de + av skolfotot från 9:e klass ! Ja men du hör, 2022 var verkligen ett speciellt år så 2023 kan bara bli bättre!

Nu ska jag ta och dyka i säng och försöka sova en hel natt. Wish me luck !

Önskar dig en riktigt mysig fortsättning på fredagskvällen!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

♥♥♥

44
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *