JETLAG DELUXE.

large-6

Darlings! 

Gissa när vi girls vaknade idag? Kl.04.15 ! Hello jetlag!  Men så går det då hjärtat somnat kl.19 (det gick i.n.t.e. att få liv i henne, hon toksov) efter 1:a skoldagen +  playdate med söt klasskompis och eftersom vi var uppe runt 04.30 även igår så var det inte så konstigt att hon var trött..zzz

Själv höll jag mig vaken över Sveriges Mästerkock men någonstans i början av Renées brygga slocknade även jag och sen vaknade jag av att Gucci väckte mig. Åhhh han är SÅ glad över att vi är hemma! och vi är också SÅ glada över att vara sammen med honom igen. Vår älskade Gucci som fyller 13 år i år.  Av de katter jag haft genom åren är han den som levt längst och han har blivit SÅ kramsjuk / gossig på äldre dar. Super mysigt! 🙂

12540747_10153273130585796_8494710300654102747_n

Gårdagens J i ny topp och super cute klocka shoppad i Thailand. Den vita basic toppen kommer från Kapp Ahl (världens bästa basic till barn om du frågar mig) och rosetten i håret är favoriten från Livly.

12540836_10153273172475796_7004006942396372103_n

Today´s mission: packa upp allt bagage…  Johannas rosa koffert är min favorit. Allt är oh so cute…!  Den där väskan med Love på har hon haft till i-pad, pyssel, pengar, lipgloss etc då vi varit ute på restaurang (shoppad i Phuket) och ja, vi köpte discokulor. 3 stycken! så nu ska taket i J´s rum pimpas. (hon har en stor sedan tidigare men man kan aldrig ha för många…!).

12565412_10153273172110796_2486677904779429273_n

Jag älskar allt från Sanrio (deras butik på Central Festival är en favorit), Hello Kitty, My Melody etc. och den här söta figuren hade vi aldrig sett tidigare så den måste vara ny. Hummingmint. Love it! (ja, jag är över snittet glad i sånna här söta saker… gillar de nästan mer än J…;)

Nu måste jag samla ihop mig här (är såååå trött…zzz…) och åka iväg ut och fixa ärenden.

Och – det är ju tulpanens dag idag så jag shoppade en gigantisk bunt med rosa igår för inget kryddar hemmet så fint som blomster!  Men på tal om att krydda hemmet… jag har kvar allt julpynt fortfarande! klarar inte att ta bort det (trots att det var tjugongdagknut i onsdags) men på söndag är planen att köra julgransplundring så då åker det… Hur ser det ut hemma hos dig?  Har du städat bort julen?

Nej, nu kööööör vi fredag girls!  och om du också behöver piggas upp så är mitt tips att lyssna på den HÄR! Vi girls hörde den på radion på väg till skolan på morgon och man blir ju bara glad av den. (sen är ju den där tolken i videon helt fantastisk). Sa till J att vi ska börja dansa under discokulan här hemma varje morgon före skolan. 1 låt bara. För att få härlig energi. Hon sa neeeej! men jag säger ja så på måndag kör vi! 🙂

P.S husk bubbles & dipp.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “JETLAG DELUXE.”

 1. Mussi says:

  He- he godt vi er flere.
  Jeg tok vekk juletreet i går ( det er i plast altså). Og resten av pynten forsvinner i dag.

  Ha en fin fredag 🙂

  • gizmolina says:

   Härligt att höra att vi är fler! Och vårt träd är också i plast, annars hade det nog åkt ut för länge sen… 😉 Det blir bara sååå tomt i fönstren när stjärnorna packas ner… så väntar som sagt (minst) till i morgon.

   Önskar dig en underbar weekend Mussi! Kram!

 2. Julen städades bort 22 december , dagen innan vi åkte.
  Undrar vad grannarna tänkte!
  Idag shoppades en jättebunt orkideér på marknaden.
  Jag har även köpt fler orkideér i kruka.
  Vackraste blommorna och SÅ billiga.
  Ha det så bra med fredagsmyset trots kyla utomhus.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Förstår att du städade bort julen om ni ska vara borta länge! Och alltså orkideér… jag älskar också att shoppa stora buntar att krydda hemmet i Thailand med. Och de i kruka har jag på terrassen. Kostar ju bara ca 10 kr / st. Fantastiskt ! 🙂

   Njut värmen & de softa dagarna! Kram!

 3. Anna says:

  Välkommen hem, gott nytt år och happy friday!!:)
  Tänk så fint att du strösslar så mycket ljuvligt kring dig, både ord, tankar och fina saker. Tack!! Du gör min dag. Varje dag.

  Kram

  • gizmolina says:

   Åh tusen t.a.c.k. Anna! 🙂 Gott nytt år & happy weekend till dig också! Och tusen 1000 miljoner TACK för helt fantastiskt fina ord. Jag är helt rörd och smiler från öra till öra…! 🙂 Att hör att jag gör din dag är den absolut finaste feedback jag kan få. Åh nu gjorde du verkligen min dag här ska du veta !

   Önskar dig en alldelens underbar lördag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 4. Lena says:

  Och jag instämmer med Anna här ovan att din blogg alltså…. den ger så mycket glädje till oss 🙂 så positiv och helt kanon att läsa. TACK för att du bloggar !!!!!!!!!!!

  • gizmolina says:

   Åhhh så glad jag blir. Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för helt fantastisk feedback Lena ! 🙂 Nu peppade du (och Anna) mig verkligen i mitt bloggande och den peppen behövde jag just nu så …. TACK!!!

   Önskar dig en magisk weekend fylld av glädje & lyckliga stunder! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *