TRETTONDAGSAFTON & JETLAG.

Allmänt

d1afb1c3cc673c18e62c94803c7f83df

Dagens reminder.  

Happy tisdag sweeties! 

Jag känner mig verkligen helsnurring idag för vet ni när J väckte mig? Kl.04.15! Nu var jag i och för sig inställd på det eftersom hon somnade redan kl.18 igår men ändå… det är t.i.d.i.g.t.!  Men om jag ska se någon fördel med denna tidiga start så är det att jag fick tid att piffa till mig + att vi fick tid att göra läxorna vi somnade ifrån igår så inget ont som inte har något gott med sig!

Och sen, då jag lämnat hjärtat på skolan så var jag iväg på nagelfix innan jag gjorde ärenden på väg hem (som att tex köpa en ny kalender och middagsmat) och nu sitter jag här och har precis mumsat i mig en riktigt god pastasallad till lunch.   Bakom mig ligger 4 resväskor och väntar på att packas upp och vid min sida ligger jobb och väntar men jag håller på att somna…zzz…så jag tror att jag får ta och dansa loss till den HÄR  härliga gamla låten (blev påmind om den då den spelades i taxin på väg hem från flygplatsen igår)  och satsa på att det fyller mig med energi för det är ingen bra idé att gå och sova nu. Bättre att somna tidigt i kväll eller tidigt och tidigt, det är ju Trettondagsafton! så det ska så klart firas lite först. Har laddat kylskåpet med bl.a. fläskfilé & bea.! 🙂

1601346_10152570106990796_1623308453486178736_n

Snapshot på morgon runt kl.06.30. Min plan är att bli thé drickare i 2015 så en ny fin thé kopp + en sån där sak som man sätter sin thé i (vad heter den?) med hängande Buddha som ger mig Thailandfeelings är inhandlade hos Indiska. (de är föresten ett fint veninne gave tips!)  Australiensiska Vogue bjuder på det snyggaste cover jag sett på länge (jag saknar fortfarande min ursnygga jeansjacka från Replay som blev borta på en nattclub för typ 10 år sen… en ny står på min önskelista inför våren) och de vackra orkidéerna fick följa med hem från resan.

Hoppas att du njuter en härlig Trettondag idag ( alla ni hemma i Sverige har ju röd dag idag! vilken l.y.x.!)  och att du får en riktigt festlig afton!  Och du, missa inte Året med kungafamiljen på SVT kl.20 om du är lika glad i royals som mig…!

Sköt om dig och kom i håg att det här året är D.I.T.T.!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “TRETTONDAGSAFTON & JETLAG.”

 1. Karen says:

  Hei! Jeg tenkte det var på sin plass at jeg etterlater meg et lite spor, ettersom jeg er inne og leser på bloggen din ganske så ofte

 2. Karen says:

  Det ser ikke ut til at hele kommentaren min kom med i sted, så jeg forsøker på nytt. Som sagt tenkte jeg å legge igjen en liten kommentar, ettersom jeg har fulgt bloggen din i mange år uten å kommentere. Bloggen din er til å bli i godt humør av, og jeg liker at du deler opplevelser fra reiser, tips til reisene (med barn), gaveideer til både voksne og barn som passer for de flestes økonomi, shopping- og innredningstips generelt og om livets opp- og nedturer. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din, og håper at 2015 blir et bedre år for deg enn hva 2014 har vært, hva det enn måtte gjelde. Ha en fortsatt god dag!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för din fina kommentar och fantastiska feedback Karen! Nu blev jag verkligen glad! 🙂 Det betyder massor för mig både att du följt mig länge och att du tar dig tid att skriva till mig. Och att få höra att du blir på gott humör av min blogg inspirerar mig till att blogga ännu mer! Och T.A.C.K. snälla du för omtanken ang. mitt 2015. Mitt nya år kan bara bli bättre än det gamla… så jag är hoppfull!

   Önskar dig en underbar dag och ett magiskt 2015! Varm klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *