Jimmy Choo shopping ?!


Skorna till höger i bild är verkligen hur snygga som helst !

Kära vänner ! Jag undrar nyfiket om du tänker köa för Jimmy Choo hos H&M på lördag? Har du något speciellt ur kollektionen som du absolut vill ha ? (jag har en väska, ett par skor & skinnbyxorna som favvisar).

Orsaken till att jag frågar är att jag kanske kan hjälpa en av er norska bloggisar att få tag i godsakerna före alla andra…. 😉   Återkommer i saken senare, men – om du är intresserad av detta så får du gärna skriva en kommentar till mig med info om vilken accessoar / vilket plagg du är ute efter ?! 🙂

Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “Jimmy Choo shopping ?!”

 1. Daniel says:

  Hur e det med oss finska bloggare då? Isf har jag en lista!:)

 2. Anonymous says:

  Hei.
  Jeg har vurdert å stå i kø, dog har jeg ikke mulighet med to barn og en mann som er på jobb den dagen…
  Har så lyst på de knehøye støvlettene og ett par av de skoene, veskene, tilbehøret, ALT!!! Egentlig… Hadde vært supert å fått hjelp til shopping.

 3. Anonymous says:

  Hei! Jeg hadde tenkt meg på shopping på lørdag, men ser ikke ut til at jeg kommer meg av gårde. Sønnen min har fått svineinfluensa, så da må mamma være i nærheten 🙂 Har fryktelig lyst på vesken med nagler på og de røde sandalaktige skoene med skyhøy hæl! Hadde du kunne hjulpet meg, hadde jeg blitt lykkelig!

  Hilsen Tonje

 4. Stine says:

  Jeg har planlagt å stå i kø for å prøve å sikre meg den utrolig lekre sorte vesken!! HÅPER den blir min!! 🙂 Hadde blitt superglad hvis du kunne hjelpe meg med å få tak i vidunderet!

  Klem fra Stine

 5. Line Jeanette says:

  IIIIK,ønsker meg hva som helst av pensko i str.37.Hadde vært fantastisk om du kunne hjulpet en som ligger hjemme med lungebetennelse.Klem fra meg.

 6. Line Jeanette says:

  Mest av alt ønsker jeg meg zebra skone i str.37 og zebra vesken med lenke.Da blir jeg fiiin!!Lykke til på shopping og rask gjerne med det til meg,sikker betaler!GOD HELG!!

 7. Hei hei.
  Hadde gitt mye for å slippe å stå i kø på lørdag, så det hadde vært fint med en hjelpende hand! Ønsker å kjøpe flat sandals og et par high heel sandals utrolig mye. De røde er utrolig kule! Kunne også tenkt meg å kjøpe et par flat sandals i julegave til min kjære mor:)

  Klem Karoline

 8. Sophies mamma says:

  Åhhhh – den sorte vesken til 1.999,- er til å døøøø for, den ønsker jeg meg.
  Etter å ha fått to barn på to år, er Emmaljunga stelleveske den eneste vesken jeg har brukt de siste årene, så nå synes jeg at jeg fortjener en skikkelig fin veske 🙂 Ønsker deg en god kveld, og takk for en inspirerende blogg!

 9. Siv says:

  Av og til er det fantastisk deilig å ikke være praktisk – ikke tenke på at man ikke kan ha lyse klær fordi man skal få en barnevogn inn i bilen, eller at man ikke kan en bluse som må renses på onsdager fordi da er det tomatsuppe i barnehagen, og man vil jo ikke la vær å knusekose gullungene når man kommer for å hente dem. Og hva symboliserer motstykket til det praktiske bedre enn Jimmy Choo? Sitter å sikler på de ankelhøye støvlettene med åpen tå – da snakker vi rocka trebarns mor!!

 10. Marith says:

  Heia. Jeg ønsker meg de flate sandalene og beltet med nitar 🙂 Jeg satser på nettbestilling, sandalene finnes ikke på HM her jeg bor langt mot nord. Hadde vært supert med shoopinghjelp. Ha en super kveld!!

 11. Hanne says:

  Det er så utrolig mye fint i kolleksjonen:) På min ønskeliste står clutchen med stjerne på, og de sorte ballerinaskoene med små stener på. Så utrolig fine:)

  Takk for en super blogg!

 12. Katrine says:

  Vil bare tipse deg om at siden du har brukt bilde fra HMs Press Area så ser ikke vi leserene bildet du har lagt ut og i tillegg kommer det opp en innloggingsboks hver gang man kommer inn på siden din som sier følgende:

  "Serveren http://www.hm.com på Press Area krever et brukernavn og et passord.

  Advarsel! Denne serveren krever at brukernavnet og passordet sendes på en usikker måte (grunnleggende godkjenning uten en sikker tilkobling)."

  Ha en fortsatt fin kveld :o)

 13. o wow säger jag bara vill jätte gärna ha skinnbyxorna! Men bor ju inte i Norge tyvärr:(

 14. Line says:

  Jeg har så lyst til å stille meg i kø på lørdag, men det ser ikke ut som jeg får det til. Lillegutt har fått svineinfluensa, så jeg blir nok sittende hjemme en stund.

  Syns det er utrolig mye fint i kolleksjonen, men mine favoritter er ballerinaskoene med stener + et skjerf.

 15. Hei:)
  Jeg heter Sara Marie, du husker nok ikke hvem jeg er, men jeg er datteren til venninden til Gry, Monica Olsen.
  Jeg har bursdag på Søndag og har utrolig lyst på de skoene til venstre i bildet! Siden jeg skal ha selskap med familien kan jeg ikke dra in for å stå i kø. JEG SKULLE GJERNE GJORT DET!!!!:))

  Ha en god dag:)

 16. Mie says:

  Ååå det høres jo helt fantastisk ut! Jeg er i sterkt behov av en sort hverdagsveske, som jeg kan bruke til og fra jobb og få plass til alt oppi! De sorte fra Jimmy Choo synes jeg er er helt fantastiske også rommer de mye 🙂 Jeg er nødt til å ha med meg kalender, en liten sminkepung, tørrshampo, vannflaske, skriveblokk, briller/solbriller, paraply, lommeboken etc. hver dag! Derfor skulle en av de større veskene fra denne kolleksjonen gjøre hverdagen min både enklere, og mer lukseriøs 🙂 Stor klem fra Mie! (ps: dessuten får jeg ikke stått i kø i helgen, da svigers fra kristiansand kommer på besøk 🙂 )

 17. Ann Kristin says:

  Hei. Det høres fantastisk ut å kunne fått hjelp til å fa tak i godbitene. Jeg har som deg lyst på 3 ting, den semskede sebrvesken, skoene til venstre i bildet over og skinnbuksen. Ønsker deg en flott dag og lykke til på shoppingen i kveld 🙂

 18. Marianne says:

  Hei, hei. Vurder å stå i kø for clutchen med stjerne på og ballerinaene med nagler. Synes alle skoene er fantastiske, men greier dessverre ikke å gå pent på så høye heler 🙁 God shopping og god helg.

 19. Gry B says:

  Hei!
  Så utrolig snillt av deg og tilby hjelp til og få tak i ting fra kolleksjonen, stort!
  Jeg har utrolig lyst på skjerfet/sjalet som er i leopardmønster til 399,- Jeg får ikke stilt meg i kø, da vi skal bli med vår datter i 2 års bursdag i morgen.

 20. Sandy says:

  Vadan detta?? Jag är svenska som bor i norge, tänker verkligen köa men skönt om man slipper 😉 Vilken toppen tjej, tummen upp som hjäpler:):)!! Svarta stövlarna (strl 40) är ju verkligen att dö för!!

 21. justdidit says:

  Missade ni något som ni bara måste ha? Ni kan nu köpa hela kollektionen – mer eller mindre – på Tradera. Kika på min blogg – där har jag, om ni klickar på Tradera-loggan, en länk till en Choo sökning på Tradera, eller så kan ni gå dit direkt.

  Varje gång H&M tar in en gästdesigner för att släppa en kollektion hamnar stora delar på Tradera:)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *