JIPPIE!!! I´M BACK!

Allmänt

9f9247db00aa327cd2b26f5c13658feb

Hej sweeties! 

Wohoooo!!! min mac fungerar äntligen igen så att jag kan blogga! Snacka om total l.y.c.k.a.!!! Och ni som inte följer mig på instagram (jag heter Gizmolinas där) har så klart inte fått med er vad som hänt… min mac har varit stendöd sedan igår morse. Men som TUR var så har jag varit med om exakt samma sak en gång tidigare så jag slapp få panik och tänka att alla bilder etc. var borta / att jag måste köpa ny osv osv…  istället visste jag att jag måste ner till Eplehuset och få hjälp att starta upp mac´en + flytta över bilder till extern hårddisk.  Så sagt och gjort, jag var nere på “sjukhuset” runt kl.10 och ca 45 min senare gick jag ut från butiken med en frisk mac och ett stooooort smil ! 🙂

Sen, på väg hem (jag tog en prommis dit /hem, det blev dagens trim) så var jag inom några butiker för att checka vår-nyheter  och snacka om att det är många starka varumärken som öppnat butiker i stan senaste tiden, på vägen hem så passerade jag bl.a.: Marc by Marc Jacobs (som även öppnat runt hörnet där jag bor), Gucci, Hermés (ett armband + ett bälte tack!), Louis Vuitton (åh jag har sån lust på en väska med mitt monogram på), Burberry, Zadig & Voltaire (vilken stor butik de öppnat!),  Michael Kors (provade ett par snygga sneakers och nosade på en väska…och fick veta att de ska öppna en ännu större butik om ca 1 år och då även sälja kläder, hurra!), Maje, By Marlene Birger, Zara (alltid bra, shoppade en snygg orange blus där häromdagen), Mulberry … Jag hade LÄTT kunna komma hem med ett gäng påsar i handen och tom plånbok men allt som blev mig hem var underbart god mörk choklad konfekt från Freia butiken på Grand Hotel…  Inte helt fel det heller!

10432156_10152605120415796_1417785107336058763_n

Här får min mac konstgjord andning från en annan mac…  Vad hade jag gjort utan Eplehuset?  och den här killen gav mig verkligen fantastisk service! Nu måste jag bara skärpa till mig så att jag inte behöver vara med om samma sak en gång till… 

Nej, nu ska jag ta och lasta ner bilderna från helgen så att jag kan blogga dem.

Sköt om dig så länge min kära bloggvän! Jag har verkligen saknat dig! 🙂

Och du, om du vill skratta lite så måste du gå in på David Hellenius på instagram (davidhellenius) hans videosnuttar är helt fantastiska!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “JIPPIE!!! I´M BACK!”

 1. L says:

  Jag har precis skaffat mig en Mac Air och blev nu lite orolig…
  Vad är orsaken till att din dator har slutat att fungera?

  • gizmolina says:

   Du kan simma helt lugnt…! Mitt problem är att jag har typ 68790 bilder på min mac och det är WAY to many… för när det ligger för många bilder på mac´en så tar de upp ALLT utrymme och den klarar inte ens att starta upp. Men – om man flyttar över bilder / filmer till extern hårddisk då och då så uppstår aldrig detta problem. 🙂 (bara jag som är såååå dålig på sånt och kör på till den stupar…).

   Önskar dig en underbar dag! Kram!

 2. Anonym says:

  Så godt med ting som endelig funker igjen, tekniske problemer er noe av det mest irriterende som fins jo!

  Og fantastisk med god service!! Var det Eplehuset i Storgata du var på? For der fikk jeg helt ussel service en gang … Kom inn med laderen til macen som ikke fungerte lengre, enda den var ganske ny. Hun som ekspederte meg påstod at jeg løy og at det slett ikke var mulig at en lader kunne bli ødelagt uten at jeg hadde gjort det selv – med vilje. Jeg ble så paff – at man kan si sånt til kundene sine?? Så dit går jeg aldri igjen.

  Ha en fin dag og takk for en kjempefin blogg! 🙂

 3. Nilla says:

  Äääntligen är du tillbaks igen!! 🙂

 4. Camilla says:

  Å så fine speil du har kjøpt 🙂 Gleder meg til å se veggen med bilder også, blir sikkert såå fint:) Men hvor er bildet fra med damen i svart hvitt tegning m treramme som du har i stuen? Såå fiint:) Klem

 5. Kristine says:

  Godt det ordna seg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *