Johanna älskar dagis!


Mamma, titta ! en apa!  (det sitter ett mjukisdjur i en växt i entrén på dagis). På bilden är vi på väg hem.

Ååå vad jag är LYCKLIG nu ! Johanna har haft det TOPPEN på dagis idag och när jag kom dit för att hämta henne runt kl. 15 så brydde hon sig inte ett dugg om mig. Istället så satt hon och åt sin mellanmål med de andra barnen och sen gick hon iväg och lekte. När jag frågade om vi skulle gå hem? så var svaret kort och tydligt : "Nej!" 😉

Detta blev en perfekt dagis-start och idag började vårt "nya liv" känns det som ! 🙂


Johanna sprang iväg och lekte med en "bebbe" då jag kom för att hämta henne på dagis idag.

Nu ska vi fira dagen med spaghetti & köttfärssås.

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Johanna älskar dagis!”

 1. Anna-Lena says:

  Visst är det skönt att det går så bra, det är nog värst för oss mammor att släppa taget?.. 😉 Ha en skön kväll! (undrar vad det är med norrmän och omålat trä?.. är det fint eller?… NEJ… det är inte det alltså… 😉 HE he…

 2. Elinor says:

  Hej!

  Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg, det är så mysig att kika in på titt som tätt.

  Sen så tycker jag att du har en jättefint hem..

  Hoppas att ni får en finfin dag.

 3. AnnaStina says:

  Anna-Lena-

  HA, HA 🙂 gissa om jag vill MÅLA VITT på Johannas dagis! 😉 en dag kanske jag smyger fram en pensel och lite färg 😉 Jag är så glad att det går så bra för Johanna mår bäst bland andra barn och nu får jag själv tid att ta tag i mitt nya spännande prosjekt. Så idag är jag HAPPY mama! Kram! 🙂

 4. Elinor says:

  haha ett ska de stå :))

 5. AnnaStina says:

  Elinor-

  TACK snälla du ! Nu blev jag glad ! 🙂 Önskar dig en mysig kväll. Kram! 🙂

 6. Vad härligt att det gick bra!

 7. Elin says:

  Så skönt att det går bra och att Johanna trivs så bra på dagiset!!

 8. AnnaStina says:

  Sara & Elin-

  Ja det känns fantastiskt skönt! 🙂 Kram på er! 🙂

 9. Nelly says:

  jättekul att det gått bra. ja, dagiset såg lite trist ut. än har jag inte varit på ngt mysgt/trevligt/trendigt dagis. ; )

  kram

  förresten, jag tycker du var jättefin i din fräscha outfit. : )

 10. Sofia S says:

  Åh gud vad härligt! Jag ska börja skola in min lilla tjej om en månad ca och jag tror att det kommer gå jättebra när hon väl fått börjat men det är jobbigt för mig! 🙂 Men det är väl så det ska vara..

  Hoppas ni får en härlig kväll! 27dresses är en skön tjejfilm så korka upp ngt gott o njut av lite lugn i soffan föreslår jag! Har du inga goda kinapuffar att äta till? 😉

  Stora kramar från oss! /Sofia o Hedda

 11. Josefine says:

  Så BRA!!! Jag blir happy då du är happy och Johanna är happy!

  Puss o Kram

 12. Lisa says:

  oj vad söt liten tjej:)

 13. I’m impressed ,Thanks for the tips…thanks for this informative post.

 14. sohbet says:

  good quality post thanks

 15. Ohh very much thanks admin

 16. video izle says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 17. Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? I get lot of traffic on those sites escpecially spy gadgets and Spy Cameras. Bye bye

 18. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Visit my site turk ko.

 19. homepage says:

  This is such a terrific learning resource that you’re giving and you provide it away for totally free. I love finding web-sites which realize the value of supplying a good quality resource for cost-free.

 20. im subscribing to this rss totally, buy meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]buy meridia[/url], http://meridia.groupsite.com buy meridia, amfuoa,

 21. tdxipojmrew says:

  yEfzOd vzfyfannsxsy, [url=http://zhnwqrlaldvp.com/]zhnwqrlaldvp[/url], [link=http://suvibfrdxjly.com/]suvibfrdxjly[/link], http://ffzgiyzkafiq.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *