Johanna är bättre!!

Allmänt

168397-1334
Johanna sitter – som vi vet – såå ofta och bläddrar i mina blader. På morgon hittade hon "Mama" och står nu och bläddrar i den och skrattar så fort hon ser en bild på en baby och pekar på den. Sött som socker!

Jag är sååå GLAD för mitt hjärta verkar vara bättre idag!! 🙂

Hon skrattar och pratar och leker (med de kleenex / näsdukar med Hello Kitty på som jag shoppade igår)  och jag riktigt ser på henne hur lycklig & glad hon är över att vara i bättre form. Så – Det här blir en härlig dag!! 

Men – jag är SÅ ledsen över att vi missar Vendelas dop idag, jag önskar verkligen att vi kunde vara där. Det är nackdelen med avståndet, hade det varit i Oslo så hade vi kunnat gå, men det finns ju inte en chans för oss att ta oss till Bålstad utanför Stockholm till kl. 13… Sussie – vi tänker på er idag och önskar er en strålande dops dag!! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *