Johanna ÄR född 81:a augusti!

Allmänt

168397-1736
Gissa vem som kommer att sitta i de där poolbarstolarna och dricka paraplydrinkar snart..? 😉 Bilden är från området där vår nybyggda lägenhet är och den här poolen är utsikten från vår stora balkong 🙂

Min darling var sååå tröttis så hon somnade i sin säng för en stund sedan och då insåg jag vi inte hinner till Sveriges Ambassad idag så jag ringde dit och fick veta att Johannas pass är helt korrekt. Hon ÄR född 81:a augusti. De plussar nämligen på siffran 60 när man är född utomlands. Tokigt! 🙂 och otroligt SKÖNT att slippa stressa dit idag! 🙂

Så då kan jag stryka "fixa Johannas pass" på min "att göra lista" och vi kan gå raka vägen till Thailands ambassad istället och ansöka om visum. När vi ska vara så länge så måste vi nämligen ansöka om ett speciellt visum för att få uppehålla oss så länge i landet.

Nu sitter jag här med hårrullar och har på "Efter Tio" i bakgrunden och där är det champagnelunch med en ovanligt skön mix av män, bl.a. en av mina förebilder: Johan Staël von Holstein 🙂 Och de pratar precis om att de alla har en gemensam nämnare: nämligen att de har KUL på sina jobb. Det hoppas jag att du som läser min blogg också har för det gör livet soligare! 🙂

Därför passar det här citatet idag:

"Chanser får vi alla men vi måste våga ta dem."

Ta tillvara möjligheterna du får och var inte rädd för att "hoppa". 🙂

Nu ska jag äta frukost!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Johanna ÄR född 81:a augusti!”

 1. Camilla says:

  usch vilken härlig bild! blir inte alls avundsjuk! … 🙂

 2. Lena says:

  Åh, har ni köpt lägenhet i Thailand! vad mysigt!!!Min svärfar har hus i Thailand så där brukar vi vistas då och då! ;)Underbart land!

 3. sofia says:

  Haha, nämen är det sant! Så kan det ju inte stå, hehe Så knäppa de är i Norge, hehe

  Är Johanna född i Sverige?

 4. Anonymous says:

  Jag ärabsolut inte avis bara liiite *s*,ser ju helt underbart ut okej jag är jätteavis,vill också *haha*

 5. Sluta nu med dom bilderna;) Själv ser jag fram emot en regnig vinter i Skåne:(

 6. Malin says:

  Det är ju som det
  personnr man får när man kommer o jobbar i norge. Jag bodde i Oslo i 2 år och i början trodde jag de va fel på mitt perssonnummer för jag var tydligen född den 55 oktober… Men de plussade på 40 på den egentligen siffran (är född 15 oktober..) om man kommer utifrån å jobbar 🙂 Lustigt det där! 🙂

 7. Elin says:

  Ja det är tokigt det där med personnummer,jag flyttade till norge för några år sen så då fick jag oxå ett D-nummer som det kallas, var enligt det född den 52 augusti…(på mig plusade dom på 40)men nu har jag bott här så länge att jag fått ett vanligt norskt personnummer med den 12 augusti, du kan säkert ansoöka om det till johanna också när hon blivit 2 tror jag de e, kram!

 8. Emilié says:

  Haha, så skumt med personnumret!
  Härligt med Thailand, ska också dit över jul och längtar som bara den!! Första gången jag åker dit också, så det ska bli superkul (:
  Hoppas er dag har varit bra! Kram /Emilié.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *