Johanna berattar om dagen!

Allmänt


Har ar vi på vag att ata middag och jag  førsøker se ut som mamma gør då hon fotar "dagens" så det ar darfør som jag tittar bort från kameran. Jag har føresten på mig en ny liten "kofta / jacka" som min mamma køpt på "Central" før pengarna som mormor skickat. Så – TACK! mormor, den ar jatte skøn!

Phuket, Bangtao Beach, Sunwing Resort & Spa, måndag kl.22.50.

Idag har det øs regnat absolut hela dagen så darfør passade jag på att sova extra lång "nap" eftersom jag sov iite dåligt i natt. Jag var radd før bjørnarna jag såg igår kvall också hostade jag jatte mycket men mamma strøk mig øver ryggen och då kandes det battre. Vi sover føresten i samma stora dubbelsang hon och jag och det tycker jag ar jatte mysigt!

Nar vi hade atit frukost gick jag och lekte i MiniLand, dar finns det massor med leksaker och det ar så bra att de har tak øver lekplatsen / sandlådan før då kunde jag leka dar fast det regnade utan att bli bløt!


Har står jag och tittar på några lite større barn som hade ett litet "bygg prosjekt" i sanden. Spannade! 🙂

   
Efter en stund hamtade jag mig en egen hink och byggde lite jag också.  Och mamma hjalpte också till men den bilden vill hon egentligen inte att jag ska visa før hon tycker inte om att bli fotigraferad "underifrån", hon sager att hon får dubbelhaka då. Det ar skønt att inte ha en sån tycker jag 🙂

Det var føresten efter den har lekstunden som jag sov min "nap" och jag somnade mot mammas axel då hon stod och pratade nere i receptionen.

Nar jag vaknade gick vi och åt lunch och sen sprang jag ivag till MiniLand igen.

Då målade jag før førsta gången en teckning med vattenfarg. Kul! 🙂 Mamma sa att hon blev så rørd av det att hon ska rama in den. Hihi 🙂


Nar vi åt lunch så drack jag  jatte mycket vatten med sugrør också hade mamma bett om att få ett plastglas før hon ar så radd før att jag ska tappa de riktiga glasen i golvet. Men det skulle jag ju så klart aldrig gøra 😉 

Nar jag hade lekt och målat en stund så føljde jag med mamma så att hon fick måla sina naglar både på føtterna och handerna nere vid stranden. Det var mysigt att sitta i mammas kna och titta på… och de ville måla mina naglar också men det ville inte jag.

Sen var det dags før show igen kl.19 och idag blev jag inte lika radd som igår.!

  
Først tankte jag sitta framfør scen med de andra barnen men jag andrade mig precis då det skulle børja och satt i mammas kna i stallet. Eller vi stod føresten. Och jag føredrog att vi stod en bit ifran sjalva scen så att bjørnarna var på lite avstånd. Det kandes bast så.

Sen satt jag i mammas kna och tittade på hela showen + minidisco borta i resturangen. Jag kande mig jatte modig som vågade gøra det idag och imorgon tror jag kanske att jag vågar annu mer. 

Och just det ja – det var några førsaljare på resorten ikvall och jag fick 2 små Hello Kitty "vaskor" av mamma. Hon kommer sakert att fota och visa imorgon eller senare ikvall så att ni får se 🙂

Klockan 21 somnade jag och jag hoppas att det ar sol imorgon så att jag kan bada. Jag ar jatte glad øver att vi har rest hit till Sunwing i nagra dagar før har ar det så kul att leka! också ar det så kul med alla barn.

Kram från mig! ♥

 

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Johanna berattar om dagen!”

 1. JonnaT says:

  Jag tycker att det är så härligt att du skriver utifrån Johannas syn på saker och ring. Riktigt underhållande och sött 🙂 Kram!

 2. karin says:

  kram tillbaka lillskruttan,du e så söt

 3. Mille says:

  Åh, så søt Johanna er:-)

  På det første bildet ligner hun på en liten engel:-)

 4. Kajsa says:

  Jag tycker dessa inlägg är så söta 🙂

 5. Tack för redogörelsen Johanna 🙂

 6. Cille says:

  Så söta kläder Johanna har på den första bilden!

 7. sanny says:

  gud vad söt när hon står där med sin söta klänning

 8. Hanna says:

  Jättegulligt, jag blir nästan rörd!

 9. Natali says:

  Hej Johanna,

  Du har blivit så stor och du är så duktig. Ha en trevlig dag och hälsa mamma.

 10. Nelly says:

  vilket supergulligt inlägg du knåpat ihop johanna! : ) hoppas att ni har en bra onsdag. : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *